Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Summer musthave: bij Kwantum scoor je nu een pastelroze koelbox

Té leuk! 

roze koelbox

In de zomer wil je maar één ding: ijskoude drankjes. En dat komt goed uit, want bij Kwantum scoor je nu een ge-wel-dige pastelroze koelbox voor een prikkie. Ideaal voor een dagje naar het strand, picknick in het park of zomerse barbecue. Dat wordt weer rennen naar de winkel!

Summer is calling

De zomer van 2024 komt eraan en we spreken vast niet alleen voor onszelf als we zeggen dat we niet kunnen niet wachten! Het zonnetje laat zich steeds vaker zien, de winterjassen liggen alweer lang en breed op zolder en onze gedachten dwalen steeds vaker af naar het strand. Lekker zonnen met vriendinnen én natuurlijk genieten van een ijskoud drankje. Maarre, hoe houd je die drankjes nou echt goed koel? Wij hebben de oplossing voor je: deze roze koelbox van Kwantum is de absolute musthave voor deze zomer!

Polarbox

De koelbox, van het Spaanse merk Polarbox, heeft een trendy retro design, met een opvallend lettertype op de voorkant dat zorgt voor die vintage uitstraling. Het item is verkrijgbaar in diverse pastelkleuren, zoals pastelroze met gouden letters, mintgroen, lichtgeel, paars, en verschillende blauwtinten. Onze favoriet? De pastelroze variant natuurlijk! Met zoveel opties wordt kiezen nog lastig…

@medinaletica

Had ik dit nodig? Nee. Is dit het leukste wat ik in tijden heb gekocht? Ja. 😂 #kwantumfinds #zomertips #polarbox #fy @Kwantum

♬ origineel geluid - Medina Letica

Deze eyecatcher is niet alleen stijlvol, maar ook super praktisch voor stranddagen. Dankzij de handige schouderriem neem je hem moeiteloos overal mee naar toe. En dan hebben we het nog niet eens over de prijs gehad: met een inhoud van 12 liter is dit pareltje verkrijgbaar voor slechts €30 bij Kwantum. Verrassend betaalbaar, dus!

Lifestyle
  • TikTok @medinaletica, Dingen voor Vrouwen, Girlscene
  • Adobe Stock