Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Laatste maand New York aangebroken voor Eloise van Oranje

Ze neemt zich voor om extra van de stad te genieten. 

Eloise van Oranje

Eloise van Oranje vertrok in april naar New York voor haar stage. Sindsdien houdt de gravinfluencer haar volgers op de hoogte van haar leven in The Big Apple. Helaas komen aan alle goede dingen ook een eind. Zo deelt Eloise dat haar laatste maand in New York is aangebroken.

Tijd vliegt

Hoewel Eloise al sinds begin april in New York is, heeft ze het gevoel dat ze er nog maar net is. "Nog maar een maand te gaan! Aan de ene kant is het ongelooflijk snel gegaan. Het voelt alsof ik slechts twee weken geleden in NY aankwam, zonder enig idee wat me te wachten stond", begint ze haar bericht op Instagram.

"Aan de ene kant is het ook weer langzaam gegaan. Ik geniet namelijk echt van elke dag en herinner me telkens weer om dankbaar te zijn voor elk moment."

Extra genieten

De gravin neemt zich dan ook voor om de laatste dertig dagen éxtra te genieten van haar tijd in Amerika. "Nu heb ik nog maar een maand over, wat misschien weinig lijkt of voelt. Maar stel je voor dat je nu een maand ergens naartoe zou reizen, zou dat zo lang zijn. Dus zo ga ik er nu ook in: ik heb nog dertig dagen om alles te doen wat ik wil en volledig van deze stad te genieten."

Uiteraard zal Eloise iedereen ook de laatste maand op de hoogte houden van haar avonturen. "I'll take you along the ride...", belooft ze. Wij zijn benieuwd!

Showbizz
  • Instagram @eloisevanoranje
  • NL Beeld