Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Moving abroad: Duncan Laurence en man verhuizen naar LA

'Het was mijn grootste droom om daarheen te gaan'

Duncan Laurence

Duncan Laurence en zijn man Jordan hebben grootse plannen! De mannen gaan binnenkort namelijk verhuizen naar Los Angeles. Momenteel wonen de heren samen in Zweden, maar nu ze gaan dus naar Amerika. Jordan komt hier vandaan, maar ook voor Duncan is het altijd een droom geweest. Enne, ze laten er geen gras over groeien!

Naar Los Angeles

"Binnen een week stappen we op het vliegtuig", onthult Duncan Laurence in de podcast Lightless Lounge van Nikkie de Jager en Wes van Os. De zanger heeft naar eigen zeggen altijd al in die stad willen wonen. "Het was mijn grootste droom om daarheen te gaan, te wonen en te schrijven", zegt hij. "Om gewoon in Hollywood te zijn en even dat leven te leiden." Well, dat klinkt inderdaad als een droom!

Voor altijd?

Of Duncan en zijn grote liefde Jordan voor altijd in LA willen blijven wonen, en dit dus een permanente emigratie wordt? Daar zijn ze nog niet over uit. "We weten niet of we daar voor altijd blijven, in ieder geval zolang we geen kinderen hebben", legt Duncan uit. Zolang het stel nog geen kinderen heeft willen ze vooral alles uit het leven halen. "We willen voor nu gewoon onze droom leven."

Mentaliteit

De liefde voor Los Angeles zat er al vroeg in bij Duncan, die als kind al in de Amerikaanse stad kwam. "Ik zag die alternatieve rockbands skaten bij Venice Beach. De palmbomen en zon trokken me", deelt hij in de podcast. Inmiddels heeft hij al meerdere bezoekjes gebracht aan LA, en zijn positieve gevoel bij de stad bleef altijd hetzelfde. "Ik hou van de mentaliteit die mensen er hebben, iedereen zegt: hallo, hoe gaat het. Niets is er te gek of te groot."

Showbizz
  • Lightless Lounge, RTL Boulevard
  • NL Beeld