Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wedding bells! Lizzy van der Ligt en Yuki Kempees zijn getrouwd

'It’s forever now'

Lizzy en Yuki

Lizzy van der Ligt en Yuki Kempees zijn dit weekend in het huwelijksbootje gestapt! De twee waren al een aantal jaar verloofd, maar afgelopen zaterdag was het dan ein-de-lijk zover. Op Instagram deelt het gelukkig stel een aantal prachtige kiekjes van deze heugelijke dag.

Burgerlijk huwelijk

Het eerste deel van het huwelijk van Lizzy en Yuki vond afgelopen zaterdag plaats. "The wedding pt.1. Gisteren op 1 juni 2024 werd ons burgerlijk huwelijk voltrokken in het bijzijn van onze families", schrijven de newly weds op Instagram. "It’s forever now." Daarbij delen ze een serie prachtige foto's van deze dag. Zo zien we ze onder meer op een boot en daarna in een auto wegrijden met 'just married' achterop. Yuki was gekleed in een zwart pak met zilveren sneakers van Adidas. Lizzy straalde in de kleuren roze en rood, net als hun dochtertjes Jagger en Suki. Prachtig!

Komende zomer vindt het tweede deel van het huwelijk plaats, zo delen Lizzy en Yuki. "Op naar the wedding pt.2, in september op Ibiza. ❤️💍🍾"

Felicitaties

Onder de post kan het pasgetrouwde stel rekenen op een hoop felicitaties. "Wat zijn jullie mooooooi ❤️🩷💯 gefeliciteerd schatjes!!! Forever a team ❤️", reageert iemand. "Geweldig! Gefeliciteerd lieve Yuki en Lizzy 🩷🥂", schrijft een ander." "Gefeliciteerd! En een rode sluier; briljant!! 🤩❤️" vindt stylist Manon Meeuwis. Verder zijn er felicitaties van onder meer Kraantje Pappie, Wendy van Dijk, Maria Tailor en natuurlijk Yuki's collega's van Kris Kross Amsterdam. Ook namens Grazia van harte gefeliciteerd en heel veel geluk!

De ware

Lizzy en Yuki zijn al bijna tien jaar happy together. Vorige zomer vertelde het koppel in gesprek met Grazia hoe hun liefde is opgebloeid. Het begon allemaal met een vriendschapsverzoek vanuit Lizzy op Facebook, zo deelden ze. “We raakten aan het chatten en dat was meteen heel leuk. Ik weet nog dat ik op een gegeven moment tegen een fotograaf met wie ik zat te eten heb gezegd: ‘Ik heb nu toch iets geks: ik ben met iemand in gesprek en dit zou zomaar eens hét meisje voor me kunnen zijn.’ Ik had dat nog nooit gevoeld, snapte er zelf ook niks van”, aldus Yuki. Enne, voor Lizzy gold precies hetzelfde: “Ik zei ongeveer hetzelfde tegen mijn nicht, met wie ik op Ibiza zat: ‘Ik weet het niet, hoor, ik ken hem niet, maar ik denk dat dit hem is’.”

“Heel bijzonder, we hadden elkaar dus nog nooit gezien, maar hebben op hetzelfde moment tegen iemand gezegd dat we misschien wel de ware voor elkaar waren”, zei Yuki destijds. En zo geschiedde! Inmiddels is het stel al jaren gelukkig met elkaar en vormen ze met hun twee dochtertjes een prachtig gezin. Het langverwachte huwelijk is dan ook de kers op de taart!

Showbizz
  • Instagram @yuki.indy en @lizzyvdligt
  • NL Beeld