Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wedding bells! Millie Bobby Brown in het geheim getrouwd

Millie en Jake hebben elkaar tijdens een kleine, romantische ceremonie het jawoord gegeven.

Millie Bobby Brown

Prachtig nieuws over Millie Bobby Brown en Jake Bongiovi: het stel is getrouwd! Magazine People laat weten dat het dolgelukkige koppel in het geheim in het huwelijksbootje is gestapt.

Verloofd

In april vorig jaar maakte Millie wereldkundig dat Jake voor haar op één knie was gegaan. And she said yes! "Ik hou nu al drie zomers van je, mijn liefste, ik wil ze allemaal", schreef Millie destijds bij een prachtige zwart-wit foto met haar kersverse verloofde. De twee staan er stralend op, en de prachtige diamanten verlovingsring is goed te zien om de vinger van de actrice. Ook Jake deelde een te lief kiekje van het bijzondere moment op Instagram. "Forever 🤍", schreef hij erbij.

Klein en romantisch

Volgens People was het afgelopen weekend zover en stapten Millie en Jake officieel in het huwelijksbootje. The Sun deelt dat zowel de ouders van Jake als die van Millie bij de bruiloft aanwezig waren. "Het was een heel rustige, romantische aangelegenheid waarbij hun naaste familie bij hen was terwijl ze hun geloften aflegden." Naar verluidt zal het stel later dit jaar een grotere ceremonie organiseren om hun liefde te vieren.

Eerdere relatie

Eind juni 2021 maakten Millie en Jake hun relatie bekend. Daarvoor was Millie samen met Hunter Ecimovic. Met hem had ze naar eigen zeggen een ongezonde relatie. Uiteindelijk heeft ze in januari 2021 de keus gemaakt om uit de relatie te stappen. "Ik voelde me heel kwetsbaar", vertelde Millie later over de breuk. "Niemand op de set wist dat ik hier doorheen ging. Het was eigenlijk heel fijn dat ik dat in mijn eentje kon doormaken en dat niemand het wist. Het werd moeilijker toen de hele wereld het wist."

Inmiddels is Millie dus dolgelukkig met Jake en mag ze hem nu zelfs haar man noemen. Congratz!

Showbizz
  • RTL Boulevard
  • NL Beeld