Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTBDD-Stevie verbluft volgers met compleet nieuwe coupe

Stevie, is that you?

Stevie was een van de knappe kandidaten in het afgelopen seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. Sinds haar deelname zien we Stevie nog regelmatig leuke kiekjes op Instagram posten. Gisteren verraste de realitybabe haar volgers (en ons) met een hele nieuwe look! En, het staat haar prachtig!

Steamy content

Samen met Jennifer was Stevie een van de meest spraakmakende deelnemers van het achtste seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch. Na haar deelname aan het programma heeft Stevie absoluut niet stilgezeten en verrast ze haar volgers regelmatig met steamy kiekjes op the gram. Ook plaatst ze sexy content op het exclusieve platform F2F. Overigens is het dit keer niet een sexy kiekje waarmee Stevie Instagram in vuur en vlam zet, maar plaatst ze een video waarop ze haar nieuwe coupe showt. Enne, haar nieuwe coupe is een flinke verandering!

De realityster heeft haar blonde lokken namelijk verruild voor een rood/paarse coupe. En wat staat het haar goed! "WHAT DID I DO!!", schrijft ze in de caption bij de video. Haar volgers vinden haar nieuwe kapsel in ieder geval geweldig. "Staat je waanzinnig 🔥", reageert een volger. En: "Nu nog knapper ❤️❤️", reageert iemand.

Vlog

Stevie heeft het hele proces van haar haar transformatie overigens ook vastgelegd op camera. In een vlog op haar YouTube-kanaal kunnen we namelijk zien wat ze zelf van de look vindt. "Oh mijn god, dit is niet normaal!", roept ze zodra ze haar nieuwe kleur voor het eerst ziet.

Stevie vindt de nieuwe kleur wel een beetje heftig, maar "zo vet", zegt ze in de vlog. Wij vinden het in ieder geval prachtig staan!

Bron: Instagram en YouTube Stevie | Beeld: EOTBDD (MTV)