Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia tipt leuke to do's voor het aankomende weekend

Je hoeft je niet te vervelen: er is dit weekend weer genoeg leuks te doen!

weekend

Het weekend staat voor de deur, en dus maken we weer leuke plannen. Heb jij nog niks in je agenda staan? We got you. Grazia tipt een paar leuke to do’s dit weekend. Komen ze:

Ga naar de musical FROZEN

Onlangs ging Disneys FROZEN groots in première! De musical, gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm uit 2013, is vanaf nu – in Nederlandse vertaling – te zien in het AFAS Circustheater in Scheveningen. In de hoofdrollen schitteren onder meer Vajèn van den Bosch als Elsa en Nienke Latten als Anna. Laat je niet tegenhouden om dit bevroren koninkrijk binnen te stappen, het verhaal zal ieder hart laten smelten en de adembenemende decors en special effects zijn onvergetelijk. Hét avondje uit voor het hele gezin of met vrienden, want FROZEN is leuk voor jong en oud. Wacht dus niet langer en scoor snel je tickets.

Waar:
AFAS Circustheater
Circusplein 50, Scheveningen

Vier Midsommar bij Chez Nina

Vandaag staat de avond bij Chez Nina in het teken van een bijzondere traditie; de brasserie brengt de magie van Midsommar naar Amsterdam. Dit doet Chez Nina met een speciaal midnight diner om de Zweedse en Scandinavische traditie te vieren. Midsommar wordt gevierd rond de zomerzonnewende en markeert het begin van de zomer en staat symbool voor overvloed en mogelijkheden. Tijdens het Midsommar Midnight kun je bij Chez Nina genieten van een zes-gangen diner, vergezeld van feestelijke drankjes en muziek.

Waar:
Chez Nina Green Brasserie
Van Limburg Stirumplein 10A
Amsterdam

Wanneer:
Vrijdag 21 juni
23.00 - 02.00

Ga naar Markt van het Noorden

Liefhebbers van vintage fashion opgelet! Op het suikerterrein vindt dit weekend de Markt van het Noorden plaats. Je kunt hier je ogen uitkijken op het drie hectare grote festivalterrein, en genieten van de vele kramen die handgemaakte, lokale, organische, vintage, vinyl of andere creatieve producten aanbieden. Of strijk neer op het Biergarten-terras! Extra fijn: toegang en parkeren bij het terrein zijn gratis.

Maak je klaar voor de zomer

Volgende week wordt het eindelijk zomer in Nederland! Hoogtijd dus om je summer ready te maken. Ruim je kledingkast op, sla ijsjes in en schaf eventueel nieuwe spullen aan. Nog op zoek naar slippers? Deze slippers die tot stand zijn gekomen tussen Dolce&Gabanna en Havaianas zijn wel heel leuk! Te bestellen via dolcegabbana.com & havaianas.com.

Kijktips

Heb je na een dag shoppen of culinair genieten behoefte aan een momentje om bij te komen op de bank? Dan zit je goed met deze fijne kijktips! Zo is vanaf vandaag de speelfilm Challengers te zien op Pathé Thuis, met een hoofdrol voor niemand minder dan it girl Zendaya. Op Netflix is deze week bovendien de romantische film Emma verschenen, de klassieker die gebaseerd is op een boek van Jane Austen.

Ten slotte kan het je bijna niet ontgaan zijn dat het tweede seizoen van House of the Dragon deze week van start is gegaan op HBO Max. Voor een hoop spanning, sensatie en royal drama in fantasy-setting zit je hier goed.

Lifestyle
  • NL Beeld