Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Cute: Eloise van Oranje krijgt ouders op bezoek in New York

Wat een gezelligheid!

eloise

Voor Eloise van Oranje is haar stage-avontuur in New York nu al een tijdje aan de gang. Eerder deelde de gravin al wat leuke beelden van haar nieuwe leven in The Big Apple, maar ditmaal kunnen we genieten van een video waarin we zien dat haar ouders prinses Laurentien en prins Constantijn op bezoek zijn.

Opdrachten

Dat Eloise het goed naar haar zin heeft in New York, blijkt wel uit alle foto's en video's die ze op haar social media deelt. Ze bezoekt vintage-winkels, ontdekt de leukste lunchplekjes én voert opdrachten uit die ze van haar moeder heeft gekregen. Voordat Eloise naar New York vertrok had moeder Laurentien haar namelijk een aantal envelopjes met opdrachten meegegeven. Op iedere envelop stond een leuke hotspot of een andere opdracht die Eloise kon uitvoeren wanneer ze zich eventjes verveelde.

De afgelopen dagen hoefde Eloise zich absoluut niet te vervelen, want haar ouders kwamen gezellig op bezoek. Met een dochter in New York City, lag het natuurlijk voor de hand dat je er als ouders even gaat rondneuzen. "Mijn ouders zijn nu in New York dus we moeten natuurlijk naar musea", zo vertelt de gravinfluencer in een nieuwe video.

Gezellige dagen

In de video zien we een opgewekte Laurentien die gekke bekken trekt voor de camera. De drie hebben het duidelijk goed naar hun zin gehad. Eloise en Constantijn beleefden zelfs nog een gezellige vader-dochter avond bij een cocktailtentje. "Het is nu het eind van de dag. Ik ben 26.000 stappen verder. We hebben zoveel leuke dingen gedaan. (...) Al met al een hele goeie dag", aldus Eloise.

Anonimiteit

Eerder verklapte Eloise al wat de reden was voor haar vertrek. Zo deelde de gravin dat zij hoopt om in in New York een stukje van haar anonimiteit terug te vinden. “Ik wil er geen big deal van maken, maar ja, ik heb wel het idee dat er veel ogen op me zijn gericht”, vertelde Eloise aan LINDA.meiden. “Op straat is het logisch dat mensen elkaar even aantikken. Als iemand langer staart, vind ik het ongemakkelijk. Dan denk ik: herken je me? Daar ben ik me continu van bewust en dat gevoel wil ik graag kwijt”, aldus de gravin.

Showbizz
  • Nouveau, Instagram @eloisevanoranje
  • NL Beeld, Instagram