Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dít kreeg Eloise van Oranje van haar moeder mee nar New York

Prinses Laurentien had iets leuks voor haar dochter in petto.

Vorige week heeft Eloise van Oranje haar koffers gepakt om voor een half jaar naar New York te vertrekken. Daar zal de gravin stage gaan lopen. Hoewel het natuurlijk geweldig is om een paar maanden in the Big Apple te wonen, zit Elo daar wel zonder haar familie en vrienden. Voor de momenten waarop ze even niet weet wat ze moet doen, heeft Eloise een lief cadeautje gekregen van haar moeder, prinses Laurentien.

Lief cadeau

Op haar TikTok-account laat Eloise weten dat ze een aandoenlijk cadeau heeft gekregen van haar moeder. Het is natuurlijk niet niks om als 21-jarige in je eentje te verkassen naar de andere kant van de wereld. Prinses Laurentien heeft dan ook een lief en origineel cadeau bedacht voor haar dochter: een envelop vol met opdrachten die haar dochter kan doen als ze zich eventjes verveelt.

Opdrachten

Zo vertelt Eloise in de TikTok-video: "Mijn moeder heeft het leukste voor mij meegegeven. Ze heeft namelijk een envelop met allemaal verschillende opdrachten gemaakt, voor als ik niet weet wat ik moet doen op een dag. En ik dacht, vandaag is de dag dat ik m'n eerste ga doen."

https://www.tiktok.com/@everyprofilenameistaken/video/7355953630379265312?

Grootste boekhandel van Manhattan

En die eerste opdracht is meteen een héle leuke, zo laat Elo weten: "Bezoek de grootste boekhandel van Manhattan", leest ze voor. In de video zien we dat de gravin er meteen werk van maakt. Helaas had ze een kleine inschattingsfout gemaakt, zo vertelt ze. "Mijn grootste fout, was hier op een zaterdag komen. Het is zo druk!"

Toch heeft de boekhandel wel een grote indruk op haar gemaakt. "Ik denk dat ik toch wel terug ga komen, want het is zo cool. Alleen, gewoon niet voor nu." Wanneer ze de winkel uit is vertelt ze dan ook: "Als het niet zo druk was geweest, was het denk ik een acht geweest. Er zijn heel veel tweedehandsboeken en je bent omringd door hoge stapels, allemaal verschillende soorten heb je. Maar ik ga gewoon terugkomen, want het was nu echt te druk." Mission half accomplished, zullen we dan maar zeggen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op de volgende opdrachten die prinses Laurentien haar dochter heeft meegegeven.

Bron: TikTok @everyprofilenameistaken, Nouveau | Beeld: NL Beeld