Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Lie Meurs over samenwonen met lover Gers Pardoel: 'We gaan naar een huis kijken'

De twee zijn helemaal in love!

Het is inmiddels al een tijdje bekend dat realityster Lie Meurs helemaal in love is met haar nieuwe lover Gers Pardoel. En waar Gers recent al eens een boekje open deed over de relatie met de blondine, is het nu Lie die laat weten hoe ze over haar nieuwe vlam denkt.

Relatie

In gesprek met HLN onthulde Gers al eerder over zijn relatie met de realityster. "Ik zag haar foto's op Instagram en ik heb haar gewoon een bericht gestuurd." De twee spraken af en tijdens hun eerste date raakten ze niet uitgepraat. “Dat eerste gesprek was heel bijzonder”, vertelt hij daarover. “Die klik tussen ons was enorm. Ik kreeg zoveel inspiratie door haar dat ik meteen muziek ben beginnen te schrijven toen ik thuiskwam.”

Gers deelt dat hij door zijn nieuwe liefde continu nieuwe nummers schrijft. “Zij inspireert mij, ik ben echt gelukkig.”

Samenwonen

Ook Lie is helemaal in love met haar nieuwe vriend. Zo vertelde ze in een video van Realitea dat ze 'het heel leuk hebben samen'. "Ik ben niet snel comfortabel bij iemand, dat duurt bij mij heel lang. Maar ik was eigenlijk nooit raar of ongemakkelijk."

En dat de twee grootse toekomstplannen hebben, onthulde ze ook in de video. "Ik kan je zeggen, morgen gaan we naar een huis kijken." Oh my! "Het is vlak bij de grens van Nederland en België, zodat we overal makkelijk kunnen komen." Aaahw!

Ex On The Beach

En hoewel Lie de liefde van haar leven heeft gevonden, gaan er geruchten rond over een mogelijke deelname aan het All Star-seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch. "Je mag niet zeggen of we je daar gaan zien of niet (...) Kan het zijn dat we Lie gaan tegenkomen?", vraagt presentator Farja Farvardin haar dan tóch in de video.

"Nou, ik merk wel dat ik op een ander punt sta in mijn leven", legt Lie uit. "Dat ik daar wat volwassener in geworden ben en dat dat soort programma's wel een beetje passé is. Maar dat wil niet zeggen dat je mij misschien ergens nog wel heel even ziet opduiken in een soortgelijk programma. Maar dat is dan ook wel om er goodbye tegen te zeggen, dat wel." Hm, wij zijn benieuwd!

Bron: Love Reality, Realitea | Beeld: Videostill Realitea