Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Gers Pardoel over relatie met Lie Meurs: 'Zij inspireert mij'

De zanger is tot over zijn oren verliefd op Lie.

PC - Special Forces

Begin dit jaar konden we zien dat Gers Pardoel en Lie Meurs samen op date waren. Het werd echter nog niet duidelijk of de twee een relatie hebben. Inmiddels is het duidelijk dat Gers tot over zijn oren verliefd is op Lie.

Inspiratie

In gesprek met HLN vertelt Gers meer over zijn nieuwe Lie, die we kennen van Ex on the Beach en Temptation Island. "Ik zag haar foto's op Instagram en ik heb haar gewoon een bericht gestuurd", deelt hij. De twee spraken af en tijdens hun eerste date raakten ze niet uitgepraat. "Dat eerste gesprek was heel bijzonder", vertelt hij daarover. "Die klik tussen ons was enorm. Ik kreeg zoveel inspiratie door haar dat ik meteen muziek ben beginnen te schrijven toen ik thuiskwam."

Gers deelt dat hij door zijn nieuwe liefde continu nieuwe nummers schrijft. "Zij inspireert mij, ik ben echt gelukkig."

Dolgelukkig

Momenteel woont Gers in Nederland en Lie in België, maar ze proberen zoveel mogelijk tijd met elkaar door te brengen. "Nog nooit van m'n leven ben ik zó zeker geweest in de liefde", geeft hij toe aan de krant. "Uiteraard ben ik gelukkig geweest in vroegere relaties, maar ik meen oprecht dat ik deze gevoelens voor Lie nog nooit eerder gevoeld heb."

De zanger deelt dat hij dol is op Lie en dat zij z'n dagen mooier maakt. "Het is gek om te verklaren, en ik kan amper beschrijven wat ik voel. Maar na de tweede date wilde ik al met haar trouwen." Awh!

Bron: HLN | Beeld: NL Beeld