Oeh la la! Zijn Gers Pardoel en Lie Meurs aan het daten?

De foto's liegen er niet om.

Tegenwoordig kun je als BN’er je relatie bijna niet meer geheimhouden. Begin dit jaar begon de geruchtenmolen op volle toeren te draaien toen Gers Pardoel en Lie Meurs samen werden gespot. Enne, de twee delen nu Stories die wel heel veel van elkaar weghebben. Betekent dit dat de twee aan het daten zijn?

Ex

Vorig jaar wisten juicekanalen te achterhalen dat Lie aan het daten zou zijn met Fabrizio. Lie Meurs en Fabrizio Tzinaridis kennen we natuurlijk allemaal uit realityprogramma’s als Ex On The Beach, Temptation Island en De Bachelor. De twee zaten zelfs met elkaar in Temptation Island VIPS, waar Fabrizio meedeed als koppel met ex-vriendin Pommeline, en Lie als verleidster. Dat het tussen Fabrizio en Pommeline niks is geworden, kunnen we nu wel stellen en uiteindelijk bleek dat ook Fabrizio en Lie geen match made in heaven waren.

Paar dagen weg

Maarre, zou cupido dan nu toch raak hebben geschoten voor Lie? Als we de geruchten mogen geloven is ze nu aan het daten met zanger Gers Pardoel. De twee werden samen gespot tijdens het shoppen en als we naar hun Instagram Stories van afgelopen weekend kijken zijn ze gezellig samen een paar dagen weg.

Op Lie haar Stories is te zien dat ze in Maasmechelen is. Zo zien we haar shoppen en een nieuwe zonnebril kopen, heeft ze een prachtige Diesel-tas gespot en filmt ze een idyllisch winters marktje in Maasmechelen Village. Het dagje shoppen wordt afgesloten bij een restaurant, om vervolgens te overnachten in een hotel. We zien Gers niet per se op de beelden, maar op de foto op Gers’ verhaal is de hand van Lie toch echt te zien. Oeh la la!

Bron: Instagram @gers_pardoel @liemeurs | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws