Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Anne en Esther Vedder delen groot nieuws

'We laten zien dat de weg naar succes er eentje is van talloze keren vallen en één keer meer opstaan'

Anne en Esther Vedder timmeren keihard aan de weg. De tweelingzussen runnen hun succesvolle sieradenmerk Vedder & Vedder, hebben daarnaast een eigen podcast én een serie op Videoland. Enne, de twins hebben nu opnieuw een groot project aangekondigd op Instagram: ze komen met een eigen boek!

No Guts, No Gold

"ZO blij dat we eindelijk de lancering van ONS BOEK ‘No Guts, No Gold’ bekend kunnen maken! 🙌🏻" schrijven Anne en Esther enthousiast op Instagram. "Als jonge ondernemers hebben wij persoonlijk ervaren hoe uitdagend het is om een grote droom te verwezenlijken. Het was een ware rollercoaster, maar elke fout die we hebben gemaakt bleek uiteindelijk een essentiële bouwsteen te zijn op onze weg naar succes", vertellen de zussen. "Met ons verhaal en de tips en tricks die we in het boek delen, streven we ernaar om iedereen met een droom te motiveren en te inspireren bij het verwezenlijken van hun eigen dromen."

Wat je van het boek kunt verwachten? "In No Guts, No Gold geven we het inspirerende, soms hilarische antwoord op de vraag hoe je zonder talent toch de top kunt bereiken", aldus Anne en Esther. "We laten zien dat de weg naar succes er eentje is van talloze keren vallen en één keer meer opstaan."

Reacties

Anne en Esther kunnen rekenen op een hoop positieve reacties onder de post. "Wat gaaaf!!♥️♥️♥️" schrijft Echte Gooische Moeder Leslie Keijzer. "Geweldigggggg, zo leuk😍😍😍", "Waanzinnig zo mega tof ❤️ natuurlijk gelijk besteld!!" en "Zoooo vet!!!! Gefeliciteerd en halloooo die naam!!! I love it!!! Ik ga bestellen 😍😍😍😍", klinkt het verder in de comments.

Pre-orderen

Het boek van Anne en Esther Vedder is nu al te pre-orderen. En voor de early birds hebben de Vedder-zussen nog een hele leuke extra actie. "Reserveer ‘No Guts, No Gold’ voor 2 juli en ontvang een cadeaubon van Vedder & Vedder t.w.v. €25. De cadeaubon staat geprint in je boek!" Ben je er als één van de allereersten bij? Dan krijg je zelfs een handtekening van de twins. "De eerste 1000 mensen die een pre-order plaatsen ontvangen een gesigneerd exemplaar." Te leuk!

Bron: Instagram @esther.vedder en @annevedder | Beeld: NL Beeld