Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Esther Vedder eerlijk over nasleep bevalling: 'Wordt weinig over gepraat'

'Na m'n bevalling nog zoveel last van allerlei ongemakken dat ik soms niet meer inzie dat dit ooit nog goed gaat komen'

Afgelopen augustus zijn Esther Vedder en haar vriend Ismael de troste ouders geworden van hun eerste kindje, dochter Frankie Anna. Inmiddels zijn we alweer een paar maandjes verder, en runt Esther samen met haar zus Anne een nieuw merk dat zicht richt op zwangere vrouwen. Via Instagram Stories deelt Esther hoe ze de periode na haar bevalling heeft ervaren.

Nasleep

Op Instagram deelt Esther een foto die ze op het kantoor van Vedder & Vedder maakte. In het bericht is ze openhartig over haar zware ochtend in het ziekenhuis. "Even traantjes weggepinkt na een intense ochtend in het ziekenhuis... Na m'n bevalling nog zoveel last van allerlei ongemakken dat ik soms niet meer inzie dat dit ooit nog goed gaat komen", vertelt ze openhartig.

"Al veel ziekenhuisbezoeken hiervoor gehad dat ik vandaag spontaan begon te huilen tijdens mijn afspraak omdat ik het zo zat was", gaat Esther verder. "Mogen bevallen is echt het meest bijzondere wat mij is overkomen maar ook zo heftig door zo'n lange nasleep. Weinig wordt hierover gepraat en dat maakt het helemaal moeilijk. Dus daarom vertel ik het maar. Er zijn vast meer vrouwen die zich zo moeten voelen? Of ben ik echt de enige?" schrijft ze.

Tranen laten lopen

Ondanks de tegenslagen is Esther toch dankbaar voor haar Vedder & Vedder office family. De plek waar ze haar tranen even lekker kan laten lopen en omringd is door lieve meiden. Gelukkig maar! Tot slot deelt ze een schattige foto van haar lieve dochtertje, met als bijschrift 'Maar hier die je het dan wel weer allemaal voor 🥰'. Aahw!

Bron: Instagram @esther.vedder | Beeld: NL Beeld