Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Babynieuws! Défano Holwijn vader geworden van dochtertje

Het meisje heeft een prachtige naam gekregen.

Beschuit met roze muisjes voor Défano Holwijn en zijn partner. De twee zijn namelijk de trotse ouders geworden van een meisje. Dat heugelijke nieuws deelt de YouTuber en rapper op Instagram. Ook verklapt hij de prachtige naam van het meisje.

Ammika

Vorige week zijn Défano en zijn vriendin ouders geworden van hun dochter. Op Instagram deelt de YouTuber en rapper dat het meisje op 9 april 2024 is geboren. Ook maakt hij de prachtige naam van de kleine spruit bekend: "Ammika Iyoki Jhé Holwijn 🌸💕 Ze besloot te komen op mijn moeders jaardag. Extra special", vertelt hij. Wat bijzonder!

Bij het heugelijke nieuws deelt Défano ook een serie kiekjes van de kleine Ammika. Cuteness overload! 

Felicitaties

Onder de post op Instagram worden Défano en zijn vriendin overspoeld met felicitaties en lieve reacties van volgers en bekende vrienden. "Wat een prachtige namen😍 gefeliciteerd lieve papa en mama!! ❤️" schrijft Veronica van Hoogdalem. "Ach wat mooi 🩷 Gefeliciteerd 🩷", reageert Nicolette van Dam. Verder laten onder meer Donny Roelvink, Anna Nooshin en Robbert Rodenburg een felicitatie achter. Ook namens Grazia van harte gefeliciteerd met jullie prachtige dochter!

Zwangerschap

Afgelopen december maakten de 31-jarige Défano, die eerder ook te zien was in Expeditie Robinson, en zijn vriendin beken dat ze een kindje verwachtten. "Meet the parents 👶🏽🧸🤎", schreef hij destijds bij een prachtige foto van hun samen. Inmiddels is het gezinnetje van drie compleet met de komst van Ammika!

Bron: Instagram @defano.holwijn | Beeld: NL Beeld