Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw: Michella Kox showt transformatie door sporten en voeding

'Als ik het kan, kan iedereen het'

De afgelopen tijd heeft Michella Kox het roer helemaal omgegooid. De realityster is meer gaan sporten en let goed op haar eten. Enne, de eerste resultaten zijn nu al zichtbaar! Op Instagram deelt Michella namelijk een foto van haar transformatie.

Transformatie

Op Instagram Stories deelt Michella een foto van 22 maart en een foto van nu. "Ik zie nu de verschillen", schrijft ze erbij. Hoewel het nog maar om een verschil van een paar kilo gaat, is het resultaat al goed zichtbaar." Wat de realityster precies doet, vertelt ze in een volgende story.

Sporten en voeding

"Ik krijg echt veel berichten met 'Michella, hoe heb je dat gedaan?'" begint ze. "Eigenlijk, ik ben gewoon gaan sporten en ik ben niet meer gaan drinken. Ik drink nu drie weken niet – het is niet dat ik nooit meer drink", vertelt ze. "Ik eet geen rijst, pasta of aardappels meer. Alleen groente en vlees, en dat is best wel lekker. En geen brood meer, en crackers", zegt Michella over haar aanpak. "Misschien moet ik jullie mijn voedingsschema eens aanbevelen, want zoals jullie zien werkt het echt." Tot slot heeft ze nog een paar bemoedigende woorden voor iedereen die ook aan zichzelf wil werken: "Als ik het kan, kan iedereen het".

Bron: Instagram @michellakox

Jungle

Michella Kox was te zien in het laatste seizoen van Echte Meisjes in de Jungle – en alle seizoenen daarvoor. "Dit was echt de reis van mijn leven”, zei ze na afloop van het meest recente seizoen in een video op Instagram waarbij een aantal van haar jungle-avonturen de revue passeren.

Hoewel ze het in het begin zwaar had, belandde ze na een teamwissel in de andere groep. ”Eindelijk een goede keuze. Want wat kwam ik tot rust in het andere team en wat begon ik weer mezelf te zijn. Ik kon weer lachen. Dat is iets wat ik nooit meer zal vergeten. Het andere team gaf mij een kans, dank je wel hiervoor."

Bron: Instagram @michellakox | Beeld: NL Beeld