Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw! Hoofdrolspelers Máxima schitteren tijdens wereldpremière in Cannes

Delfina Chaves en Martijn Lakemeijer straalden op de pink carpet.

Het was een bijzonder moment gisteren voor de makers van Máxima. De gloednieuwe Nederlandse dramaserie over onze eigen koningin beleefde namelijk haar wereldpremière in Cannes! Voor hoofdrolspelers Delfina Chaves en Martijn Lakemeier was dit hét moment om te schitteren op de roze loper – enne, ze zagen er stunning uit!

Máxima

Binnenkort kunnen we in Nederland ook ein-de-lijk genieten van de gloednieuwe dramaserie Máxima. De Videoland Original over – you guessed it – koningin Máxima belooft een groot succes te worden. De serie is al aan meerdere landen verkocht en beleefde gisteravond zelfs de wereldpremière tijdens Cannes International Series Festival.

Mocht je het nieuws over deze serie gemist hebben, dan praten we je graag even bij: Máxima is gebaseerd op het boek Moederland: De jonge jaren van Máxima Zorreguieta van Marcia Luyten, en vertelt het verhaal van Máxima's leven – vanaf haar jongere jaren in Argentinië tot aan haar huidige leven als koningin van Nederland. Het startpunt van de serie is de eerste ontmoeting van Máx en Willem-Alexander in 1999.

Schitteren in Cannes

Delfina Chaves kruipt in de serie in de rol van koningin Máxima en Martijn Lakemeijer is te zien als koning Willem-Alexander. De twee zijn overigens niet alleen in de serie geliefden, ook in real life zijn Delfina en Martijn nu een happy couple! Niet zo gek dus dat ze gisteren tijdens de wereldpremière in Cannes straalden van oor tot oor!

Delfina en Martijn op de pink carpet in Cannes

Tijdens het pink carpet-event verscheen Martijn in een zwart pak, afkomstig uit de mannencollectie van Dior. De outfit komt uit de lente/zomer-collectie van 2024. Celebritystylist Tommy Driessen was verantwoordelijk voor de styling van de hoofdrolspelers. Looking good, Martijn!

Ook Delfina verscheen in een look om door een ringetje te halen. De actrice droeg een lange zwarte avondjurk, met diepe zilveren V-hals met zwierige details. De outfit is van haute couturemerk Stephane Rolland. Enne, she looks stunning!

Nog even geduld

Wij kunnen niet wachten tot de serie ook finally in Nederland te zien is. Gelukkig hoeven we nog maar héél even geduld te hebben, want volgende week staat de Nederlandse première op de agenda. Grazia is hierbij aanwezig, dus stay tuned voor de mooiste red carpet-looks en interviews met de cast en BN'ers!

Máxima is vanaf 20 april te zien bij Videoland. 

Bron: Vogue, Grazia archief | Beeld: NL Beeld