Michella Kox blikt terug op EMIDJ-avontuur: ‘Reis van mijn leven’

Of ze het nog eens over zou doen?

In de finale van Echte Meisjes In De Jungle is te zien dat Michella nét voor de eindstreep alsnog de jungle moet verlaten. Op Instagram blikt de realityster terug op haar avontuur in Suriname. Enne, het was op z’n zachts gezegd een bewogen reis!

Let op! Dit artikel kan spoilers bevatten over de laatste aflevering van Echte Meisjes in de Jungle.

Exit 

In de spannende ontknoping van Echte Meisjes In De Jungle is te zien dat er nog een handjevol meisjes naar huis gaat. De eerste dames voor wie het doek viel, zijn Esmee, Shirley en Michella. Zij verloren de opdracht waarbij ze leden van een orkest moeten oppikken, en dus moesten zij net voor de grande finale het strijdtoneel verlaten. Op Instagram blikt Michella terug op haar avontuur in de jungle.

Zware tijd

Ondanks dat Michella vlak voor de finale naar huis moest, kijkt ze dankbaar terug op haar avontuur in Suriname. ”Dit was echt de reis van mijn leven”, schrijft ze bij een video op Instagram waarbij een aantal van haar jungle-avonturen de revue passeren. Toch viel het haar ook zwaarder dan ooit, omdat ze niet altijd lekker in de groep lag. “Om het meest gehate meisje te zijn tussen 12 meiden, geloof me, iedereen was opgestapt 😞”, schrijft ze. Toch is de realityster blij dat ze dat niet heeft gedaan. “Als ik opstap dan doe ik het zelf, en niet omdat niemand mij aardig vindt.” 

Dankbaar

En daar kreeg ze geen spijt van, want bij een teamwissel belandde Michella uiteindelijk in de andere groep. ”Eindelijk een goede keuze. Want wat kwam ik tot rust in het andere team en wat begon ik weer mezelf te zijn. Ik kon weer lachen. Dat is iets wat ik nooit meer zal vergeten. Het andere team gaf mij een kans, dank je wel hiervoor 🙏”, aldus Michella.

De laatste keer?

”Weet je wat het is, elke keer leer ik weer in die gekke jungle. Maar dit keer heb ik zoveel geleerd, dat had ook weer niet gehoeven 😂”, grapt ze. Of we haar nog eens zullen zien in de jungle? ”Tot nooit ♥️♥️♥️”, schrijft ze vastberaden onder haar bericht. Maar ach, dat hebben we vaker gehoord van Mies!

Finale

Nadat Esmee, Shirley en Michella naar huis gingen, namen Kelly, Jacomien en Michelle het nog één keer tegen elkaar op in de finale. Uiteindelijk was het Michelle die er met de winst vandoor ging!

Op Instagram blikt ook zij terug op de ontknoping. “Wat een finale! 🏆 Wat een avontuur, een ervaring rijker voor het leven”, begint ze. “Ik startte dit om te kijken hoe me dit af zou gaan met mijn diabetes type 1. Ik was al blij als ik het een week vol zou houden 😂.”“Maar dat werden er 2 en opeens 3, vervolgens stond ik in de finale. Na een lange 3 weken weg van huis, weg van mijn kindjes & liefde voor het eerst. Nog Ontzettend dankbaar & trots voor dit avontuur. ♥️🥰”

Gelukkig is het seizoen nog niet helemaal afgelopen, want aanstaande maandag is de reünie te zien bij Videoland!

Bron: Instagram @Michellakox, @michelle.bibi.l | Beeld: Videoland (Jasper Suyk/Rob Jacobs)

Laatste nieuws