Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hebben! Wibra verkoopt Stanley Cup-dupe voor een prikkie

De perfecte dupe.

Op TikTok hebben we 'm al zo vaak voorbij zien komen: de huge Stanley Cup drinkbeker. Perfect om te zorgen dat je dagelijks genoeg drinkt, en het houdt je drankje de hele dag lekker warm (of koud!). Klein nadeel, ze zijn nogal prijzig. Gelukkig hebben we nu de perfecte dupe gespot bij de Wibra!

Stanley Cup

Zo'n grote drinkfles is ontzettend handig, thuis of onderweg. Met een grote Stanley aan je zijde weet je zeker dat je genoeg drinkt. Dankzij het grote handvat en ingebouwde rietje ben je zo klaar om de dag te trotseren. Het fijne is dat de cup dubbelwandige isolatie heeft, dus het houdt de hele dag je ijskoffie lekker koud. Of je thee lekker warm, natuurlijk. Misschien is zo'n hele Stanley Cup vullen met koffie niet het allerbeste idee, aangezien er maar liefst 1,2 liter in past. Dat wordt stuiteren.

@wibranl Van verfrissende drankjes tot ijskoud smoothies, deze koele cup houdt alles koel zodat jij lekker kan genieten!☀️🧊 #wibra #wibranederland #colddrink #cup #dupe #datdoejegoed ♬ falling for ya - ★SPED UP AUDIOS

Er hangt helaas nogal een prijskaartje aan de Stanley Cups. Je legt voor deze handige beker namelijk zo'n €50 neer. Maar, nu hebben we bij Wibra een perfect goedkoop alternatief gevonden. Alle voordelen van de Stanley Cup heeft deze goedkope dupe van de Wibra ook, hij is alleen een slagje kleiner. In plaats van 1,2 liter past in deze fles 900 milliliter. Ook niet mis. En dat voor een veel zachter prijsje. Je hebt keuze uit mooi pastel blauw en pastel paars. En dat voor maar €6,99!

Bron: TikTok, Flair | Beeld: Adobe Stock