Wedding bells! Lizzy en Yuki gaan binnenkort trouwen

Prachtig nieuws!

Hoewel Yuki Kempees en Lizzy van der Ligt al zo’n vier jaar verloofd zijn, is het huwelijk er nog niet van gekomen. Daar komt nu echter verandering in, want het stel deelt dat ze nu toch écht bijna gaan trouwen.

Eindelijk trouwen

“Ik heb hier weinig over gedeeld maar zoals sommigen misschien weten ben ik al een aantal jaar verloofd en gaan we nu dan ook eindelijk echt trouwen”, schrijft Lizzy in haar Instagram Stories. “Zo spannend. Gelukkig hebben we een geweldige weddingplanner, maar ik heb nog geen jurk.” De zoektocht is al wel begonnen, schrijft ze. “Gisteren heb ik een grote passessie gehouden (…), nu nog even alles laten bezinken. Best gek om jezelf ineens in zo’n jurk te zien.”

Beeld: Instagram @lizzyvdligt

Eerste ontmoeting

Lizzy en Yuki zijn inmiddels tien jaar samen. Vorige zomer vertelde het koppel in gesprek met Grazia hoe hun liefde is opgebloeid. Het begon allemaal met een vriendschapsverzoek vanuit Lizzy op Facebook, zo deelden ze.

“We raakten aan het chatten en dat was meteen heel leuk. Ik weet nog dat ik op een gegeven moment tegen een fotograaf met wie ik zat te eten heb gezegd: ‘Ik heb nu toch iets geks: ik ben met iemand in gesprek en dit zou zomaar eens hét meisje voor me kunnen zijn.’ Ik had dat nog nooit gevoeld, snapte er zelf ook niks van”, aldus Yuki. Enne, voor Lizzy gold precies hetzelfde: “Ik zei ongeveer hetzelfde tegen mijn nicht, met wie ik op Ibiza zat: ‘Ik weet het niet, hoor, ik ken hem niet, maar ik denk dat dit hem is’.”

Kers op de taart

“Heel bijzonder, we hadden elkaar dus nog nooit gezien, maar hebben op hetzelfde moment tegen iemand gezegd dat we misschien wel de ware voor elkaar waren”, zei Yuki destijds. En zo geschiedde! Inmiddels is het stel al jaren gelukkig met elkaar en vormen ze met hun twee dochtertjes een prachtig gezin. Het huwelijk wordt de (langverwachte) kers op de taart!

Bron: RTL Boulevard, Instagram @lizzyvdligt, Grazia archief | Beeld: NL Beeld, Instagram @lizzyvdligt

Laatste nieuws