Yuki en Lizzy delen grootste vakantieblooper: ‘Oh wat was dat erg’

'We konden en groupe weer naar huis'

It’s vacay time! Het hele land heeft inmiddels vakantie en de temperaturen gaan ook ein-de-lijk weer iets omhoog in ons kikkerlandje. Yuki Kempees en Lizzy van der Ligt zijn echter naar het buitenland vertrokken en genieten momenteel van het zonnetje op Ibiza. Maar hun vakanties verlopen niet altijd vlekkeloos, zo vertellen ze aan Grazia.

En groupe terug naar huis

Tijdens de covershoot van Grazia’s Summer Issue vroegen we Yuki en Lizzy naar hun grootste vakantieblooper. Bij Lizzy komt meteen een herinnering omhoog. “We hebben een hond, die nemen we ook graag mee”, begint ze het verhaal. “Dat we met het hele gezin – twee kinderen – ’s nachts om vier uur op Schiphol stonden, en dat we toen het hondenpaspoort waren vergeten en dus en groupe weer naar huis konden”, vertelt de styliste.

“Met twee huilende baby’s, een huilende hond, een huilende vriendin…” blikt Yuki terug, die het zich ook nog goed kan herinneren. “En vlucht gemist”, voegt Lizzy toe. “En vlucht gemist… Oh wat was dat erg”, aldus de Kris Kross Amsterdam-ster.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Grazia Nederland (@grazia_nl)

We’re going to Ibiza

Deze zomer genieten Yuki en Lizzy, samen met dochtertjes Jagger en Suki, van het zonovergoten Ibiza. Zonder nachtelijk drama op Schiphol dit keer. Op Instagram deelt het stel dan ook volop zonnige vakantiekiekjes van het gezinnetje. Te leuk!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lizzy (@lizzyvdligt)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lizzy (@lizzyvdligt)

Zo te zien genieten ze volop. Enne, dat snappen wij maar al te goed in zo’n prachtige omgeving! Dat het gezin naar Ibiza afreisde deze zomer is geen verrassing. In gesprek met Grazia verklapten ze eerder al dat het hun favoriete vakantieland is. We get that! 

Beeld: Kee & Kee @ Sticky Stuff

Laatste nieuws