Oh my: dit is de eerste ex van het All Stars seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch

Drama incoming!

Nog maar héél even voordat we ons weer tegoed kunnen doen aan alle drama die zich gaat afspelen in het All Stars seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. Enne, voordat het zover is, trakteert MTV ons alvast op de bekendmaking van de allereerste ex die gaat aanspoelen.

De cast

Ex On The Beach: Double Dutch keert vanaf zondag 7 april terug met een All Stars-seizoen. De originals werden eerder al bekendgemaakt: dat zijn Ayleen, Elias, Ivory, Luca, Maxim, Michelle, Shirley en Yara-Nour. Zij reizen naar de adembenemende villa in Colombia voor negen afleveringen, gevolgd door een reünie. Het belooft weer een spectaculair seizoen te worden, vol luxe, zon, lust en natuurlijk de genadeloze Tablet of Terror.

Inmiddels heeft MTV de allereerste ex bekendgemaakt die op het strand zal aanspoelen, en dat is… (tromgeroffel) MeganYes indeed: de Belgische brunette die eerst haar opwachting maakte in Temptation Island, en vervolgens Ex on the Beach onveilig maakte, maakt een comeback. “Ik weet dat als ik meedoe het een topseizoen wordt”, aldus Megan zelf.

MTV schrijft dat Megan staat te popelen om zich als eerste aan te sluiten bij de originals. Tijdens haar vorige deelname was ze vroegtijdig het programma uitgestapt voor de liefde. Daar heeft ze nu spijt van, want ze had graag voor meer drama willen zorgen en meer lust willen uitoefenen in de villa. Megan is een echte catch! Ze is echter erg snel verliefd omdat ze het moeilijk vindt om alleen te zijn. Wie weet hoe lang deze liefde duurt?

Well… Als we van íemand weten dat ze voor drama kan zorgen, dan is het Megan wel. Wij kunnen niet wachten!

MTV’s Ex on the Beach: Double Dutch All Stars gaat op zondag 7 april om 22:00 uur exclusief in première op MTV Nederland, België en op mtv.nl. Daarnaast is het vanaf dinsdag 9 april te zien op Videoland en Streamz.

Bron en Beeld: MTV

Laatste nieuws