Ahw! B&B Vol Liefdes Suus is verliefd

Ziek nice! Stoked!

Hoewel B&B Vol Liefde allang weer is afgelopen (we zitten zelfs alweer dichter bij het komende seizoen), zijn we de deelnemers natuurlijk niet vergeten. Ook Suus, die voor Bram naar Zweden kwam, laat nog regelmatig van zich horen. Enne, deze keer heeft ze geweldig nieuws: ze is verliefd!

Engelse uitspraken

Suus was een van de spraakmakende deelneemsters die we in het afgelopen seizoen van B&B Vol Liefde hebben kunnen volgen. Ze was een van de dames die naar Zweden afreisde om bij Bram op bezoek te gaan, en ging viraal vanwege haar opvallende Engelse uitspraken.

Verliefd

Hoewel Bram niet meer dan een vriendschap voelde voor Suus en meer zag in Carolien (die later overigens ook niet de ware voor hem bleek te zijn, en werd ingeruild voor Joys Esrawe know, complicated), zijn we als kijkers allemaal wél een beetje verliefd op Suus geworden. En wat blijkt? Zelf heeft ze ook vlinders in haar buik gekregen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Suus (@suuskiiiii)

Update

Op Instagram deelt Suus een update over haar leven. Zo vertelt ze dat ze vanaf volgende week op zichzelf gaat wonen in Beverwijk. “En als kers op de taart ben ik misschien ook een beetje verliefd geworden”, schrijft ze. Ahw!

Mysterious boy

Wie Suus vlinders in haar buik bezorgt, houdt ze voor nu nog even geheim. Maarre, als we door de Insta-kiekjes swipen, zien we op twee daarvan wel een mysterieuze jongeman staan. Het zou dus zomaar kunnen dat dit Suus’ nieuwe liefde is. Anyway: als het echt dikke mik is tussen de twee, zullen we binnenkort vanzelf wat leuke kiekjes van het stel op the gram voorbij zien komen. Wij zijn in ieder geval superblij dat ze na haar B&B Vol Liefde-avontuur toch nog verliefd is geworden!

Bron: RTL Boulevard, Instagram @suuskiiiii | Beeld: B&B Vol Liefde, Instagram @suuskiiiii

Laatste nieuws