B&B Vol Liefde-Suus over relatie Bram en Esra: ‘Gekke gewaarwording’

'Ik moet er wel heel erg aan wennen'

In B&B Vol Liefde vertrok de 21-jarige Suus naar Zweden om Bram beter te leren kennen. Helaas ontstond er geen romantische connectie tussen de twee, omdat Bram haar toch te jong vond. Dat Bram nu een relatie heeft met de 22-jarige Esra vindt Suus alleen maar leuk voor hem, maar tegelijkertijd ook gek.

Reactie Suus

Aan RTL Boulevard vertelt Suus dat ze nog steeds contact heeft met Bram, en dat ze hem de liefde gunt. Toch is het voor haar wel gek dat hij nu een relatie heeft met iemand die maar één jaar ouder is dan zij. “Als ze echt verliefd op elkaar zijn, en die klik hebben, dan maakt leeftijd natuurlijk niks uit. Maar ik vond het wel even een gekke gewaarwording dat ik inderdaad naar huis ging omdat ik te jong ben.”

“Ik vind het heel fijn voor Bram dat hij de liefde heeft gevonden, en dat ze nu samen zijn. Superleuk”, gaat Suus verder. “Ik moet er wel heel erg aan wennen natuurlijk.”

Mysterieuze vriendin

Even een kleine recap: De afgelopen dagen werd er volop gespeculeerd over wie de nieuwe vriendin van Bram is. Verschillende namen passeerde de revue, maar Bram is nu samen met niemand minder dan Esra, die in het programma als een van de gasten van Joy te zien was.

Na de reünie van B&B Vol Liefde belandden de twee per toeval op het terras naast elkaar en raakten ze aan de praat. De twee hadden het de hele avond gezellig met elkaar, en een week later spraken ze opnieuw af. Inmiddels is de vonk overgeslagen en zijn ze helemaal verliefd. Awh!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: B&B Vol Liefde

Laatste nieuws