Oeh: Netflix deelt setfoto van finaleseizoen You

Teaser alert!

Het duurt voor ons gevoel eeuwen voordat het nieuwe seizoen van You verschijnt. Toch lijkt er nu licht aan het einde van de tunnel te komen, want Netflix heeft bevestigd dat de opnames van start zijn gegaan. Enne, daarvan deelt de streamingdienst meteen een mysterieus kiekje vanaf de set.

Grande finale

All good things come to an end, en dat gaat helaas ook op voor onze favo Netflix-serie You. Gelukkig hebben we eerst nog een grande finale om naar uit te kijken. En hoewel die nog ver weg lijkt, worden er gaandeweg steeds meer tipjes van de sluier opgelicht. Zo onthulde hoofdrolspeler Penn Badgley onlangs al dat er oude bekenden terug gaan keren in het vijfde seizoen. Ook gaan we kennis maken met een aantal nieuwe personages.

Kiekje vanaf de set

Nu is het Netflix die ons trakteert op een kleine, maar veelzeggende teaser. Op Instagram laat de streamingdienst weten dat de opnames van start zijn gegaan door een exclusief kiekje vanaf de set te delen. Maarre, wat zien we nou? Joe loopt op deze foto voor het bordje van metrostation Bleecker Street langs. Dat betekent dus dat hij Londen komend seizoen voor New York gaat verruilen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Netflix US (@netflix)

Xoxo, Gossip Girl

Onlangs hintte Penn al op een terugkeer naar New York, maar nu zien we het met eigen ogen. “Back to where it all began”, aldus Netflix. In de comments kunnen fans het niet laten om de link met onze ándere Netflix-favoriet te maken. “Hello upper east siders, looks like lonely boy made his way back into the city… xoxo, gossip girl”, schrijft iemand onder de foto. “Spotted: lonely boy walking down the street. Who‘s he looking for now? Xoxo”, grapt een andere volger.

Releasedatum

Hoewel de opnames dus begonnen zijn, weten we nog steeds niet precies wanneer we de release van seizoen 5 daadwerkelijk kunnen verwachten. Omdat het vierde seizoen in twee delen online kwam, gokken we dat dit deze keer niet anders zal zijn. Voor nu is het afwachten… Ondertussen dan toch nog maar een keer de eerste vier seizoenen bingen?

 Bron: Film Vandaag | Beeld: You (Netflix), Instagram @netflix

Laatste nieuws