Penn Badgley hint op ‘grande finale’ in vijfde seizoen You

Zal Joe dan tóch nog een keer terugkeren?

Of er een vijfde seizoen komt van onze favo creepy serie You is nog niet eens zeker, maar mocht onze wens toch uitkomen, dan kunnen we een ‘grande finale‘ verwachten. Aldus Penn Badgley – aka Joe. Of Professor Jonathan Moore? We weten het niet eens meer.

Let op: dit artikel bevat spoilers over het vierde seizoen van You.

Cliffhanger

Als echte fans van You hebben wij seizoen vier natuurlijk in één keer gebinged. Maar hoewel eerder werd gezegd dat dit het laatste seizoen zou zijn, eindigde de laatste aflevering met een enorme cliffhanger waarvan het niet anders kan dan dat het vervolgd wordt. Want terwijl we allemaal dachten dat Joe zijn duistere kant had losgelaten om een nieuwe start te maken, zien we aan het einde van seizoen vier dat hij onschuldige studente Nadia laat opdraaien voor zíjn moorden, om vervolgens een nieuw, succesvol leven te starten met zijn superrijke, nieuwe liefde (of moeten we zeggen: obsessie?) KateI mean, dat kan toch niet het einde zijn van de serie?

Grande finale

Gelukkig blijkt nu dat wij niet de enige zijn die er zo over denken, want hoofdrolspeler Penn Badgley hint in een interview met GQ Magazine duidelijk op de komst van een vijfde seizoen. “Ik weet wat Greg (Berlanti, co-producent van You, red.) me een paar jaar terug presenteerde als wat volgens hem de juiste manier om te eindigen was. Als er nog een seizoen komt, zal dat denk ik de grande finale zijn”, aldus Penn. 

Nieuwe mogelijkheden

Co-producent Sera Gamble heeft ook al gezegd dat het einde van seizoen vier veel nieuwe mogelijkheden biedt. “Ik denk aan alle vreselijke, vreselijke dingen waar bevoorrechte, rijke mensen mee wegkomen. Als we gaan schrijven aan een nieuw seizoen, zijn dit exact de gesprekken die we gaan voeren.” Dit belooft dus heel veel goeds. To be continued!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: You

Laatste nieuws