Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw! Maan showt enorme transformatie

Zo zien we maar weer: de zangeres rockt letterlijk álles.

Maan is al een tijdje uit de running, maar dat betekent niet dat ze haar volgers niet op de hoogte houdt van de dingen die in haar leven gebeuren. Zo deelde de zangeres twee weken geleden nog dat ze druk aan de slag is met het schrijven van nieuwe muziek. Exciting! Enne, bij nieuwe muziek hoort natuurlijk ook een nieuwe look, zo kunnen we zien op haar Instagram Stories.

Nieuwe muziek

"Hebben jullie me gemist? Afgelopen tijd de vrijheid genomen om te zoeken en vinden wat ik wil ga maken, mezelf herontdekken en af te tasten waar 8 jaar muziek me heeft gebracht", deelde ze onlangs in een bericht op haar Instagram-account. "Gevonden wat ik zocht. Een new era, nieuwe muziek. Om komend jaar hieraan te werken ga ik geen festival shows spelen deze zomer, zie jullie daarna weer. Stay tuned."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Dus nee, eventjes geen optredens van de zangeres, maar er komt gelukkig dus wel nieuwe muziek aan. Maar dat is niet de enige verandering in het leven van de zangeres. Zo is ze ook een totale transformatie ondergaan. Enne, she's looking good!

Transformatie

Waar we gewend waren dat de zangeres een lange, donkere coupe had, zagen we haar daarna steeds vaker met andere haarstijlen. Zo rockte ze recent blonde lokken, zagen we een pony voorbij komen en werd haar coupe stukje bij beetje steeds wat korter.

Echter, heeft ze deze prachtige blonde lokken weer ingeruild voor haar oude vertrouwde haarkleur. De brunette is namelijk back!

Maarre, zien we dat nou goed? Is de zangeres voor een compleet korte, donkere look gegaan of heeft ze haar haren gewoonweg strak naar achteren gestyled? Hoe dan ook, she looks good in both! Zo zien we maar weer, Maan kan letterlijk álles hebben.

Bron: Instagram @maan.de.st | Beeld: NL Beeld