Roxeanne Hazes kondigt groot nieuws aan: ‘Meer dan een droom’

'Iemand, knijp me'

Dat de carrière van Roxeanne Hazes als een speer gaat, wordt vandaag nog eens extra duidelijk. De zangeres kondigt op Instagram namelijk groot nieuws aan, wat voor haar een droom is die uitkomt: ze gaat haar eigen show geven in Carré. Wauw!

Een droom

“WE KOMEN NAAR CARRÉ! 🤩🙏❤️” kondigt Roxeanne Hazes vandaag vol trots aan op Instagram. “Iemand, knijp me. Op 1 februari 2025 ga ik met mijn jongens voor het eerst een eigen optreden geven in Koninklijk Theater Carré”, schrijft de zangeres. A dream come true voor Rox! “Dit is meer dan een droom. Op het hoofdpodium van Nederland iets neerzetten is een gigantische eer”, stelt ze. “Ik kan niet wachten om dit vorm te geven en met jullie te delen. We gaan hier iets heel speciaals van maken.”

Sentimenteel

Onlangs mocht Roxeanne nog optreden tijdens de Edisons met een bijzondere versie van het nummer Geen Sorry. Enne, het succes daarvan brengt ze terug in deze nieuwe show. “Onze versie van Geen Sorry tijdens de Edisons maakte zoveel los dat ik het ZO! Gospel Choir heb gevraagd om een aantal liedjes mee te komen doen tijdens deze show in Carré”, onthult Rox. “En ik word nu al sentimenteel bij die gedachte. 🥹” Aahw!

Enthousiasme

Fans van Roxeanne reageren – hoe kan het ook anders – vol enthousiasme in de comments. “Wauw! Wat doe je het toch goed 😊 zoveel respect voor jou 😍”, schrijft iemand. “Wat geweldig, daar mag je heel trots op zijn. Hard work pays off! 😘” reageert een ander. “Holyyyyy shittt❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥”, “Fantastisch nieuws zeg, top🔥” en “OMGGGGG🔥🔥🔥” klinkt het verder in de reacties.

Mocht je tickets willen scoren voor deze bijzondere show van Roxeanne Hazes in Carré? Dan moet je aanstaande vrijdag je wekker zetten, want om 10.00 uur start de voorverkoop via www.roxeannehazes.nl. En daarna is het aftellen tot februari 2025…

Bron: Instagram @roxeannehazes | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws