Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Te leuk: B&B Vol Liefde-Daní kondigt eigen fashion label aan

'Ik wil het stiekem al zo lang'

Afgelopen zomer konden we nog volop meegenieten van het liefdesverhaal van Joy en Daní in B&B Vol Liefde. Inmiddels woont het ambitieuze koppel al een tijdje samen in Spanje, waar ze hard werken aan hun eigen dromen. Enne, voor Daní komt één van die dromen nu uit: zij begint haar eigen kledinglabel!

Fashion stylist

We kennen de prachtige Daní natuurlijk als een echte influencer en fashion stylist. Op haar Instagram deelt de blondine geregeld leuke kiekjes van haar geweldige outfits, en die zijn om jaloers van worden! Wij waren dan ook helemaal excited toen we hoorden dat zij binnenkort haar eigen fashion label begint.

Daní deelt het leuke nieuwtje zelf in haar Instagram Story. "Zoveeel lieve berichtjes gehad, super lief dankjewel allemaal!", schrijft ze. "Ik vond het zoo spannend om te delen en ik wil het stiekem al zo lang! hihi. Binnenkort vertel ik meer ❤️."

Beeld: Instagram @danizijlstra

Daní the label

We moeten nog even afwachten voordat Daní's collectie online staat, maar op het Instagram-account van het label krijgen we alvast een sneak peek. "Ik wil jullie hierbij alvast een voorproefje geven van: Daní The Label met een streepje op de i naar rechts, want ja zo schrijf je mijn naam", valt er te lezen.

Eén ding is duidelijk: Daní heeft keihard gewerkt aan dit nieuwe project! Ze schrijft: "Afgelopen weken ben ik zo druk geweest met logo’s maken, inspiratie opzoeken, kleding uitzoeken etc. niet normaal! We zijn nog steeds niet klaar maar het einde komt in zicht." We can't wait!

Hondenopvang

Stilzitten? Dat staat absoluut niet in Daní's woordenboek. Afgelopen week spraken zij en Joy nog met De Telegraaf over hun gezamenlijke droom om een hondenopvang te beginnen. “Het lijkt ons heel bijzonder om een grote hondenopvang te beginnen, waar je ook koffie kunt komen drinken”, vertelde Daní. “We vinden het belangrijk dat elke hond een fijn huisje krijgt. Daarom hebben we ’Woofs Rescue’ opgezet, om via ons online bereik hondjes van de straat aan een veilig thuis te koppelen. In Spanje heb je veel zwerfhonden en ook hier op de berg worden veel hondjes gedropt. Iedere dag als je langsrijdt zie je wel drie of vier honden. Zo zielig.”

Bron: Instagram @danizijlstra, @danithelabel.nl, Grazia archief | Beeld: NL Beeld