Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo vader, zo dochter: North West kondigt eigen album aan

Je kunt er tegenwoordig niet vroeg genoeg bij zijn.

Kanye West (of moeten we 'Ye' zeggen?) is duidelijk niet de enige in de familie met muzikaal talent: North West, de 10-jarige dochter van hem en Kim Kardashian, kondigt namelijk aan dat zij aan haar debuutalbum werkt! Je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn, zullen we maar zeggen.

Debuutalbum

Afgelopen zondag was North aanwezig bij een luistersessie van het album Vultures van haar vader. Toen zij daar het podium betrad, deed de tiener een grote onthulling: "Ik heb aan een album gewerkt", vertelde ze. "Het heet Elementary School Dropout".

De titel van het album is een duidelijke knipoog naar de muziek van haar vader. Ye (destijds nog Kanye) maakte in 2004 namelijk zijn debuut in de muziekwereld met het album The College Dropout. Hoe cute!

Muzikaal talent

Ze mag dan nog wel jong zijn, maar eigenlijk was het slechts een kwestie van tijd voordat North haar eigen album zou gaan uitbrengen. Dit is namelijk niet de eerste keer dat zij aan muziek werkt! Vorige maand bracht Ye het nummer Talking / Once Again uit, waarop zijn oudste dochter ook te horen is:

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Ye (@ye)

Kim Kardashian

De kans is groot dat North's muzikale carrière behoorlijk beïnvloed zal worden door de muziek van haar vader. Maar, dat ook mommy Kim helemaal achter het nieuwe project staat, daar twijfelen we eigenlijk niet aan. Want als er één ding duidelijk is, dan is het wel dat Kim onvoorwaardelijk veel van haar kinderen houdt!

Sinds haar scheiding met Kanye West zorgt zij grotendeels in haar eentje voor de kids. En ondanks dat dat soms best een uitdaging is, waardeert ze het enorm om mama te zijn. “Het is de meest uitdagende en meest lonende baan op deze planeet”, zei de Kardashian-telg ooit. Aahw!

Bron: Billboard, Grazia archief | Beeld: NL Beeld