Goals: Kim Kardashian en North West dansen op hit van Ch!pz

Ch!pz gaat internationaal!

Lees ook

De muziek van Ch!pz was mega populair in de zeroes, maar nu zijn hun hits weer terug van weggeweest. En dan met name op TikTok. Ook Kim Kardashian en dochter North hebben de muziek ontdekt en dansen erop los in een TikTok-video.

Kim en North

Ch!pz gaat internationaal! Want ook Kim en haar negenjarige dochter North hebben een TikTok gemaakt op hun hit 1001 Arabian Nights. In het filmpje zien we dat North lekker aan het dansen is op de vrolijke muziek. Kim komt als een echte cool mom ook af en toe in beeld om lekker mee te swingen. “Silly time with my Northie“, schrijft de realityster erbij.

@kimandnorth

Silly time with my Northie

♬ original sound – Taeao

De grens over

Het nummer 1001 Arabian Nights gaat al een tijdje viral op TikTok. “Dat iedereen het nummer na zóveel jaren nog zo leuk vindt, is het allergrootste compliment”, zei Ch!pz-member Cilla Niekoop daarover deze week tegen het AD. Dat hun hit nu ook de Verenigde staten, en wereldsterren zoals Kim Kardashian, heeft bereikt, moet al helemaal goals zijn voor Ch!pz!

Ander dansje

Iedereen die Ch!pz nog kent uit de zeroes, kent natuurlijk ook het welbekende dansje dat bij 1001 Arabian Nights hoort. Daarbij gebruik je je onderarmen door een 1-0-0-1 te vormen. TikTokkers hebben echter wel het nummer opgepikt, maar niet het bijbehorende dansje. Bij de trend die nu rondgaat gebruiken mensen namelijk hun vingers om 1-0-0-1 uit te beelden – en daarover zijn de meningen verdeeld. Maarre, wanneer een Kardashian de trend oppikt zien we het even door de vingers!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook