Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws: Melody Klaver in verwachting van eerste kindje

De actrice showt ook meteen haar groeiende babybuik.

Heel leuk babynieuws voor Melody Klaver! De actrice deelt vol trots op Instagram dat ze in verwachting is van haar eerste kindje, samen met haar verloofde Floris. Ook showt ze haar groeiende babybuik.

Zwanger

De afgelopen weken heeft Melody een klein geheimpje met zich meegedragen, maar nu mag de hele wereld het weten én zien: ze is zwanger! "Al 23 weken met ons nieuwe beste vriendje op stap 🥰🤰🏻💙", schrijft de actrice op Instagram. Daarbij deelt ze een video van haar schaduw op de muur, waar ineens een babybuik zichtbaar wordt zodra ze zich draait. Daarnaast deelt ze nog twee prachtige foto's van haar groeiende babybump.

Aan het blauwe hartje kunnen we bovendien opmaken dat Melody en Floris binnenkort een jongetje verwachten. Te leuk!

Felicitaties

Onder de post op Instagram stromen de felicitaties binnen voor de parents to be. Zo reageert haar zus Kimberley Klaver met "Yesssss kan niet wachten om die kleine te ontmoeten! 😍💙 Ik word nu ook tante!!!

Zo trots en blij en love jullie. ❤️❤️❤️❤️❤️" Verder laten Nienke Plas, Sanne Vogel, Carolien Spoor, Sarah Chronis en nog veel meer volgers een lieve reactie achter. Ook names Grazia van harte gefeliciteerd en een hele fijne zwangerschap gewenst!

Verloofd

Melody en Floris zijn al enige tijd happy together. Samen zien ze een toekomst voor zich en daarom ging Floris vorig jaar september op één knie voor zijn grote liefde. Enne, she said yes! Met een prachtige zonsondergang op de achtergrond poseerde de actrice met een grote glimlach. Vol trots laat ze haar verlovingsring zien. “Ja gezegd”, schreef Melody afgelopen september op Instagram. En nu komt daar dus ook nog eens een klein wondertje bij!

Bron: Instagram @melodyklaver | Beeld: NL Beeld