Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeeh: opnames nieuwe Mocro Maffia-film in volle gang

'Mocro Maffia in Marokko!'

Heel goed nieuws voor fans van Mocro Maffia, want de opnames van de nieuwe film zijn momenteel in volle gang in Marokko. Dat deelt Videoland vandaag op Instagram. Mocro Maffia: Taxi draait rond het gelijknamige personage van acteur Iliass Ojja en zal te zien zijn voorafgaand aan het zesde seizoen van de populaire misdaadserie.

Opnames in Marokko

"Mocro Maffia in Marokko! 🇲🇦" schrijft Videoland bij een video waarop we een exclusief kijkje op de set krijgen. "Op dit moment zijn de opnames van de film Mocro Maffia: Taxi in volle gang in Marokko. Met Iliass Ojja in de hoofdrol als Taxi en het regiedebuut van Nasrdin Dchar 🔥 Wat spookt Taxi daar allemaal uit sinds hij is vertrokken aan het eind van seizoen 5? Dát zie je later dit jaar in de film Mocro Maffia: Taxi 🚕", aldus de streamingsdienst.

"Ladies en gentlemen, na vijf seizoenen Mocro Maffia zijn we eindelijk in Marokko!" zegt Iliass in de video vanaf de set. "We draaien de film Mocro Maffia: Taxi op allerlei prachtige locaties." Op de achtergrond zien we in elk geval al prachtige bergen en de woestijn.

Regiedebuut

Ook voor Nasrdin Dchar is het een bijzondere film. Hij maakt namelijk zijn regiedebuut met deze film! De acteur speelde eerder in de serie de rol van Potlood. "Dit is mijn allereerste regie. Ik ben heel erg trots en dankbaar dat ik dit mag doen", zegt hij. "Het is keihard werken. Ik zit helemaal onder het zand, mijn ogen, oren, alles."

Zesde seizoen

Het is nog niet bekend wanneer het zesde seizoen van Mocro Maffia precies van start gaat, en wanneer de film over Taxi te zien zal zijn. Deze film zal, na de specials Komtgoed, Meltem en Tatta, de vierde spin-off van de succesvolle misdaadserie worden. Wij kunnen in elk geval niet wachten!

Bron: Videoland, RTL Boulevard | Beeld: RTL/Videoland