Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aha: hier kun je De Bachelors Yvette van kennen

Gaat bij Lang Leve de Liefde een belletje rinkelen?

Afgelopen donderdag verscheen de allereerste aflevering van het nieuwe seizoen van De Bachelor, en hebben we kennis mogen maken met de 26 dames die een poging gaan wagen om het hart van een van de bachelors te veroveren. Daartussen zit ook Yvette Holleman, en die kun je al van een ander programma kennen.

Ondernemend

Yvette is opgegroeid tussen de geiten, paarden, schapen en honden. Inmiddels woont ze in Amsterdam en heeft ze een eigen onderneming. Ze vindt het ook leuk als een man ondernemend is. Ze hoeft geen type die het gewend is dat alle vrouwen achter hem aanlopen, maar ze wil iemand die werk van haar maakt.

Lang Leve de Liefde

Als Yvette je bekend voorkomt, kan dat kloppen. De Bachelor is namelijk niet het eerste tv-avontuur voor de brunette. In 2020 was ze al te zien in Lang Leve de Liefde, waar ze werd gekoppeld aan de romantische Alwin. Helaas liep dit op niets uit. Twee jaar later waagde Yvette nog een poging bij hetzelfde programma, maar weer zonder succes.

De Bachelor

Yvette geeft de hoop echter niet op, want sinds donderdag is ze te zien in De Bachelor. Daar gaat ze opnieuw op zoek naar de liefde. Enne, het goede nieuws is dat ze dubbel zoveel kans maakt, aangezien er dit jaar twee mannen in de rol van de bachelor kruipen.

Daar kwamen de bachelors zelf overigens vrij laat achter. Het deed Rien zelfs overwegen om ermee te stoppen. “Dat viel rauw op mijn dak”, gaf hij onlangs toe in gesprek met Grazia. “Ik heb er toen wel even aan gedacht om het af te blazen. Wat nou als er echt een haantje naast me zou staan? Of iemand die veel gehaaider is? Ik had helemaal geen zin in zo’n dynamiek.”

Gelukkig is Rien nog gewoon in the game, en kan Yvette dus zowel met hem, als met Paul gaan onderzoeken of er iets tussen hen kan opbloeien. Zal drie keer scheepsrecht zijn voor de brunette?

Bron: Love Reality, Grazia archief | Beeld: Jasper Suyk