Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

TRHOAMS-Cherry-Ann over 'haar' Roland: 'Hij heeft me op een slimme manier betoverd'

'Al snel realiseerde ik me dat wij bij elkaar horen'

In The Real Housewives of Amsterdam hebben we kennis mogen maken met vastgoed-onderneemster Cherry-Ann Person én haar grote liefde: zakentycoon Roland Kahn. In de nieuwste Beau Monde vertelt het koppel over hun relatie.

Aan de bar van Izakaya

Cherry-Ann en Roland leerden elkaar vijf jaar geleden kennen in het Amsterdamse toprestaurant Izakaya. “Ik zat aan de bar, hij kwam naar me toe en vroeg mijn geboortedatum. Dat vond ik raar – wilde hij soms checken of ik achttien plus was? – maar ik gaf wel antwoord. Hij vertelde dat hij amateur-astroloog is en op basis van mijn geboortedatum me van alles kon vertellen over mezelf. Bijvoorbeeld morgen bij een etentje?”

Dat etentje kan helaas niet doorgaan vanwege een zakenreis naar Tokio, maar Cherry-Ann deelt dat ze de dagen daarna volop met elkaar appen – én dat Roland inderdaad haar hele horoscoop heeft uitgeplozen. “Hij appte dat ik een mooi persoon ben en dat hij na Tokio graag dieper op mijn persoonlijkheid wilde ingaan. Hij heeft me op een heel slimme manier betoverd.”

Leeftijdsverschil

Roland verklapt bovendien dat het voor hem liefde op het eerste gezicht was: “Ik stapte Izakaya binnen en ineens zag ik haar. Boem. Recht in mijn hart.”

Cherry-Ann was daar echter niet zo zeker van. Zo deelt ze: “Toen ik hem leerde kennen, zei ik meteen dat het leeftijdsverschil te groot is. ‘Weet je wat,’ zei hij, we gaan het gezellig hebben en als jij leeftijdsverschil ervaart, gaan we niet als geliefden, maar als vrienden verder.’”

“Lopen wij samen een restaurant in, dan voel ik de blikken. En die zijn niet positief; golddigger“, vult ze aan. Uiteindelijk is het de lockdown die hen dichter bij elkaar brengt, wanneer ze samen in quarantaine gaan. “We gingen niet uit eten. Ik kreeg geen veroordelende blikken. Toen ging ik dingen afvinken, er was ruimte voor mijn eigen pure emoties. Wat voel ik bij deze man? Al snel realiseerde ik me dat wij bij elkaar horen. Sommige mensen gingen door de lockdown scheiden, wij kwamen juist bij elkaar.”

Het volledige interview met Cherry-Ann en Roland lees je in de nieuwste Beau Monde. Vanaf vandaag in de winkel! 

Bron: Beau Monde (tekst: Sandra ten Brink) | Beeld: NL Beeld