Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Cherry-Ann Person over toekomstplannen met Roland

Ook doet ze een boekje open over eventuele trouwplannen.

Dutch Lion Awards 2023

Cherry-Ann Person en Roland Kahn zitten niet bepaald stil. Het verbaast ons dan ook niks dat de twee zowel op zakelijk gebied als privé veel plannen hebben voor de toekomst. In gesprek met Grazia vertelt Cherry-Ann meer over wat ze hoopt dat de toekomst voor haar in petto heeft.

Samenwerken

Samenwerken met je partner? Niet iedereen moet eraan denken. Toch is het iets wat Cherry-Ann wel ziet zitten. “Roland en ik denken eraan om in het buitenland te gaan wonen. We zouden graag naar Ibiza gaan om daar op zakelijk gebied iets samen op te bouwen”, deelt ze als we met haar bellen.

“We willen kijken of het iets voor ons is om samen te werken. En als het niets voor ons blijkt te zijn, stoppen we gewoon”, stelt Cherry-Ann. “Maar ik denk dat het wel goed komt hoor. Als wij samen zijn, komt onze creativiteit heel goed tot uiting.”

Trouwen

Ook lijkt het erop dat Cherry-Ann en Roland het wel zien zitten om in de toekomst in het huwelijksbootje te stappen. “Het staat deels op de planning”, lacht Cherry-Ann. “Roland zou het wel willen. Hij heeft iets van: je bent de moeder van mijn kind, dus het lijkt me mooi om eens te trouwen.”

Cherry-Ann ziet het ook wel zitten om te trouwen, alleen wil ze daar om een belangrijke reden nog wel mee wachten. “Ik wil pas trouwen als Jayla iets ouder is. Als Roland en ik trouwen, is het – in mijn ogen – ook een verbintenis voor en met Jayla. Dus die ring is dan niet alleen voor mij, maar eigenlijk ook voor haar. Ik wil dat zij dan ook een ring krijgt: dat het een verbintenis is voor ons drieën. Ze moet het dan wel echt mee kunnen maken, en daarom wil ik wachten tot ze wat ouder is.”

Beeld: NL Beeld