Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

OMG: Lindsay Lohan keert terug in vervolg Freaky Friday

The word is out!

Er werd in de wandelgangen al wat gefluisterd, maar nu is het officieel bevestigd door niemand minder dan Lindsay Lohan herself: er komt een vervolg op de film Freaky Friday, waarin Lindsay en Jamie Lee Curtis beide hun comeback maken.

Vervolg

Het is inmiddels ruim twintig jaar geleden dat Freaky Friday uitkwam. Voel je je al oud? Same here! Gelukkig kunnen we ons binnenkort weer heerlijk overgeven aan de nostalgie. Nadat Jamie Lee Curtis en Lindsay Lohan eerder al voorzichtig lieten doorschemeren dat zij een vervolg op Freaky Friday wel zagen zitten, werd in mei vorig jaar namelijk door New York Times bekendgemaakt dat er inderdaad een tweede deel zou komen.

Comeback

Hoewel we natuurlijk wel een donkerbruin vermoeden hadden dat beide actrices hun comeback zouden maken in het vervolg, was er nog lang onduidelijkheid over de cast. Tot nu! In het radioprogramma Andy Cohen Live onthulde Lindsay maandag namelijk dat zij én Jamie Lee meewerken aan een tweede deel van Freaky Friday. De actrice wilde niet te veel op details ingaan. "Ik wil niet te veel zeggen, maar we vinden het allebei heel leuk."

Irish Wish

Supergoed nieuws dus, maar aangezien we nog niet eens weten wanneer de opnames beginnen, zullen we nog flink wat geduld moeten hebben tot de film uitkomt. Gelukkig kunnen we Lindsay Lohan eerst nog zien schitteren in Irish Wish, waarin ze de rol van Maddie vertolkt.

Wanneer Maddies grote liefde zich in de film verloofd met haar beste vriendin, besluit zij haar eigen gevoelens opzij te zetten en bruidsmeisje te zijn op hun bruiloft in Ierland. Enkele dagen voor de bruiloft doet Maddie een spontane wens voor echte liefde, en vervolgens wordt ze zelf wakker als de aanstaande bruid! Maar, terwijl haar droom lijkt uit te komen, beseft Maddie al snel dat haar ware zielsverwant heel iemand anders is…

Het goede nieuws over deze nieuwe film? Hij staat vanaf 15 maart op Netflix! Wij kunnen niet wachten...

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Freaky Friday