OMG: Freaky Friday krijgt een vervolg

En ja: mét Lindsay Lohan en Jamie Lee Curtis

Goed nieuws voor fans van de old school film Freaky Friday: de film krijgt een vervolg. Say whaaaaat? Twintig jaar nadat de wereldberoemde film in première ging, keren Tess (Jamie Lee Curtis) en Anna (Lindsay Lohan) hoogstwaarschijnlijk terug op het witte doek. Disney is op dit moment hard aan de slag voor een vervolg, waardoor het nog maar een kwestie van tijd is voordat het ook écht definitief is.

Vervolg

Al eerder sprak Jamie Lee Curtis uit in gesprek met The View dat ze een vervolg van de klassieke comedy wel ziet zitten. Maar… dan wel mét Lindsay Lohan. “Ik ben 64 jaar. Het hoeft niet vandaag, maar binnenkort, over een maand of wat dan ook. Mijn punt is dat ik wijd opensta, creatief gezien sta ik wijd open”, liet de actrice weten. En hoewel de film bijna twintig jaar geleden in première ging, ziet Curtis al precies voor zich hoe het vervolg van de film eruit moet gaan zien, en ja: mét Lindsay Lohan.

Freaky fingers crossed

Enne, die droom komt nu dan ook ein-de-lijk uit. De New York Times bevestigde namelijk recent dit heugelijke nieuws. En hoewel Jamie Lee en Lindsay Lohan nog ‘officieel’ als hoofdrolspelers moeten worden bekroond, is dat voor ons wel duidelijk. Zo lieten beide actrices al eens eerder weten dat ze een Freaky Friday 2 wel zien zitten. Jamie Lee postte in februari zelfs nog een foto van een scene uit de film met de caption: “Het is vrijdag. Ik zeg het maar! Freaky fingers crossed!” Hm, toeval?

Verder is het nog onbekend wanneer de opnames beginnen en wanneer we de film ongeveer kunnen verwachten. Maar hey, dit nieuws is al groots op zichzelf. En om alvast weer helemaal in de Freaky Friday-sferen te komen kun je alvast het eerste deel streamen op Disney+!

Bron: Film Vandaag | Beeld: Freaky Friday

Laatste nieuws