Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo gaat het nu met Daniëlle Damhuis

In 2018 deed Daniëlle met haar ex mee aan Temptation Island.

Ze deed in 2018 met haar ex mee aan Temptation Island en ging als single naar huis. Inmiddels is Daniëlle Damhuis moeder van twee kinderen en vertelt ze in de nieuwste Grazia hoe het met haar gaat.

Geen spijt

Hoewel Temptation Island ervoor zorgde dat haar relatie op de klippen liep, kan Daniëlle nu toch met een goed gevoel terugkijken op haar tv-avontuur. “Ik heb geen spijt dat ik aan Temptation Island heb meegedaan, want het programma heeft ervoor gezorgd dat ik niet meer samen ben met mijn ex” vertelt ze aan Grazia. “We pasten helemaal niet bij elkaar.”

Nieuwe liefde

Toen Temptation Island draaide op tv, ontmoette Daniëlle Avni. En hoewel ze hem meteen leuk vond, werd het op dat moment niets tussen hen. “Ik ging door een rumoerige periode, zat in de knoop met mezelf en we moesten alles stiekem doen, omdat ik voor het einde van het programma niet met hem gezien mocht worden. Ik heb toen gezegd: ‘Het lukt me nu gewoon niet.’”

“Hij heeft altijd zoiets gehad van: als we bij elkaar horen, dan komen we wel weer bij elkaar, en zo stond ik er zelf ook in", gaat ze verder. En ze krijgen gelijk, want begin 2020 lopen de twee elkaar weer tegen het lijf, en duurt het niet lang voordat ze officieel een setje zijn. “Bij Avni vond ik echt wat ik zocht en besefte ik wat een goede relatie is, dat kende ik niet”, deelt Daniëlle.

Spotlights

Na Temptation is Daniëlle er wel achtergekomen dat een leven als realityster er voor haar niet in zit. “Ik ben sowieso nooit het type geweest dat ervan houdt om in de spotlights te staan. Ik werk nu als analist bij de bank en vind mezelf heel normaal. Maar ik begrijp wel dat sommigen heel erg veranderen na zo’n programma, want je wordt heel onzeker van alle berichten die internetgekkies vanachter hun laptop sturen."

Het volledige interview met Daniëlle lees je in de nieuwste Grazia. Vanaf woensdag 6 maart in de winkel! 

Tekst: Jill Waas | Fotografie: Martina Ketelaar