Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Lester en Miriam over toekomstplannen

Ook vertellen de twee hoe ze Valentijnsdag gaan vieren.

Ze deden mee aan Temptation Island: Love or Leave en inmiddels is hun relatie sterker dan ooit. Lester en Miriam slaan Valentijnsdag daarom niet zomaar over én ze maken al voorzichtig wat toekomstplannen.

Valentijnsdag

Jawel, vandaag is het Valentijnsdag. Oftewel: de meest romantische dag van het jaar. Veel koppels stellen deze dag vaak een paar dagen uit, zodat ze Valentijnsdag in het weekend kunnen vieren. Zo ook Miriam en Lester. “We vieren het wel altijd, maar dit jaar niet op de dag zelf. We moeten allebei werken. Wel gaan we samen een weekendje weg”, vertelt Miriam als we met haar en Lester bellen. “We weten nog niet waar heen. We gaan willen naar een hotel met een spa, en waar we in de omgeving lekker kunnen eten en shoppen.”

Romantisch

Voor Miriam en Lester lijkt het overigens wel vaker Valentijnsdag te zijn. Zo zijn de twee allebei romantisch aangelegd. “De ene keer is Lester romantisch en dan weer ik. Toen we voor het eerst samen kerst gingen vieren, had hij een hotel voor ons geboekt. Hij had overal kaarsjes neergezet en ik kreeg heel veel cadeaus. Dat vond ik heel romantisch.”

“Miriam is de hele week door romantisch”, lacht Lester. “Ze steekt altijd kaarsjes aan en wil voor me koken; ze doet allemaal dingen om het thuis gezellig te maken.”

Vier jaar samen

Op 22 februari zijn Miriam en Lester vier jaar samen. “Op 22-02-2022 hebben we een relatie gekregen. We gingen al anderhalf jaar met elkaar, en hebben lang gewacht met het officieel maken, omdat we deze datum wilden. Toen Lester en ik een keer in een hotel in Antwerpen waren, vertelde hij me dat hij me 22 februari zou vragen om zijn vriendin te worden, omdat hij het zo’n mooie datum vindt.” En zo geschiedde!

Toekomstplannen

Inmiddels wonen Lester en Miriam samen en zijn ze druk bezig met klussen in hun huis. “Het huis is bijna af”, deelt Lester. Daarna willen de twee lekker samen op vakantie. “We zijn nu bezig met het plannen van een vakantie naar Bali. Daar willen we al heel lang heen”, deelt Lester. “We willen dan ook mooi de tijd nemen en daar drie weken heen”, vult Miriam aan.

Ook hebben de twee het weleens over hun kinderwens gehad. “We zouden wel kinderen willen. Misschien over twee jaar? Dan is Lester dertig en wordt het wel tijd denk ik. Dan zijn we er wel klaar voor.”

Beeld: privébeeld Lester en Miriam