Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Temptations Daniëlle bevallen van tweede kindje

'Ons kleine meisje, ons prinsesje'

Beschuit met roze muisjes voor Temptation Island-deelneemster Daniëlle Damhuis en vriend Avni Ozyurt! De knappe blondine deelt op Instagram dat ze onlangs is bevallen van haar tweede kleine spruit.

'Ons prinsesje'

In 2022 beviel Daniëlle van haar eerste kindje, een zoontje genaamd Zayn. "Al kijkend naar jouw kleine handje, krijgt ons geluk een gouden randje ✨", zo klonk het onder andere in de caption. En nu, een klein jaar later, deelt de trotse moeder opnieuw dat ze is bevallen van een klein wondertje. "Jaeda Nur Özyurt. Ons kleine meisje, ons prinsesje. Inmiddels al een week bij ons, een week vol knuffels kusjes en onvoorwaardelijke liefde. Net zoals je grote broer ben je op de uitgerekende datum geboren, de dag dat ons gezin compleet is geworden 29'10'2023 🌍"

In juli deelde de voormalig Temptation Island-deelneemster dat ze zwanger is van haar tweede kindje. Ook wisten de parents to be toen al of ze een jongetje of meisje krijgen. Daniëlle en Avni zijn in verwachting van een dochter: “Can’t wait to meet you, our little girl”, schreef ze op Instagram. En nu, negen maanden later, kunnen ze hun kleine spruit ein-de-lijk in hun armen nemen.

Relatie

Het is inmiddels alweer een paar jaar geleden dat Danielle samen met haar toenmalige boyfriend Mezdi meedeed aan Temptation Island. De relatie van de twee overleefde de ultieme relatietest helaas niet. Danielle liet zelfs haar oog vallen op Fabrizio, maar dit liep uiteindelijk niet uit op een relatie.

Vijf jaar na dato is de blondine dolgelukkig in de liefde met Avni en kunnen ze nu optimaal gaan genieten van hun complete gezin. Veel geluk samen, Danielle en Avni!

Bron: Instagram, Love Reality | Beeld: Instagram, NL Beeld