Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EMIDJ-Deveny over MAFS-ex Feyyaz: 'Ik heb hem geblokkeerd'

Haar kersverse husband had meer interesse in haar vriendin, dan in haar...

Echte Meisjes in de Jungle was niet het eerste reality programma waarin de welbespraakte Deveny verscheen. In 2022 werd ze namelijk bekend door haar deelname aan Married at First Sight: Match or Mistake. Daar trouwde ze blind met Feyyaz, maar dit huwelijk was op z'n zachtst gezegd geen lang leven beschoren. In Realitea blikt ze terug op deze intense periode.

Married at First Sight

Voordat Deveny de uitdaging in de Surinaamse jungle aan gaat, heeft ze er al een heus tv-huwelijk op zitten in Married at First Sight: Match or Mistake. We waren destijds getuige van hoe Deveny in een recordtempo helemaal klaar was met haar toenmalige husband, in Realitea doet ze (nogmaals) een boekje open over haar flits-huwelijk.

Host Fawry not Sawry vraagt haar namelijk of ze nog contact heeft met haar haar ex. Daarop heeft ze – zoals we van Deveny gewend zijn – een duidelijk antwoord: "Ik spreek hem niet meer, ik heb hem geblokkeerd. Ik hoef daar niks meer mee te maken te hebben. Hij is gewoon idioot."

Huwelijksfeest

Waar het destijds dan precies mis is gegaan tussen de twee newly weds? Nou, al tijdens het feest dat plaatsvond na de bruiloft ontstonden al de eerste barstjes in het huwelijk. Deveny kreeg namelijk het gevoel dat haar kersverse man interesse had in iemand anders dan zijzelf... "Al op de bruiloft had hij interesse in mijn vriendin. Dat liet hij mij daarna ook even blijken: 'Je vriendin, zij heeft interesse in mij.'", vertelt Deveny. "Volgens mij had hij ook interesse in haar." Ai...

Afspraak

Al gauw blijkt dat het huwelijk tussen Deveny en Feyyaz geen Match was maar een grote Mistake. Ondanks dat Feyyaz Deveny er meerdere keren van op de hoogte stelde interesse te hebben in andere dames, vroeg hij haar om niet te slecht over hem te praten voor de camera. "Hij vroeg aan mij: 'Wil je me sparen op de camera, niet te veel gemene dingen zeggen, ondanks hoe ik je behandel?'", onthult ze. "Dus ik zei tegen hem: 'Dat is goed, zolang jij zelf maar eerlijk bent op camera als we voor de experts zitten enzo'. Hij zegt: 'Prima, doe ik'."

Verbroken

Volgens Deveny heeft haar ex deze afspraak echter verbroken tijdens het programma. "Wij zitten voor de experts en hij zegt: 'Deveny is zo'n leuke meid, ik wil het nog met haar uitzoeken, bla, bla, bla. Dat is bullshit en dat wist hij. En dat is wat mij zo boos maakte." Na de verhitte ruzies die ze kreeg op tv met zowel Famke Louise als met Feyyaz, trekt Deveny de volgende conclusie: "Ik ben misschien gewoon niet gemaakt voor reality-tv."

Bron: Realitea | Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs