Oh no: Gaby Blaaser en vriend uit elkaar

'De vader van mijn dochter en ik hebben echter besloten om aparte wegen in te slaan'

Gaby Blaaser heeft vandaag treurig nieuws gedeeld. Op Instagram deelt ze dat zij en haar vriend Robin hebben besloten om een punt achter hun relatie te zetten.

Uit elkaar

Gaby en Robin waren nog niet zo heel lang samen, maar hebben al wel een prachtige dochter: Isabella. Helaas is er toch een einde gekomen aan het liefdessprookje tussen de twee, zo legt Gaby uit in haar meest recente Instagram-post.

“Vandaag deel ik met jullie dat ik vijf maanden geleden de oneindige liefde van het moederschap heb mogen ervaren, en het vervult me met trots”, zo begint ze haar bericht. “Het is een buitengewoon gevoel dat alleen maar sterker wordt. De vader van mijn dochter en ik hebben echter besloten om aparte wegen in te slaan. We vragen om respect voor onze privacy tijdens deze persoonlijke overgang. Mijn dochters welzijn is mijn prioriteit, en haar toekomst belooft veel. Bedankt voor jullie steun en liefde.🤍”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Ongelukje

Gaby maakte afgelopen december bekend in blijde verwachting te zijn van haar eerste kindje middels een prachtige zwart-wit video op Instagram. Daarin zijn een aantal mooie beelden samen met ex-lover Robin te zien. Ook hielden ze een paar hele kleine Nike-schoentjes vast die ze alvast hadden gekocht voor hun kleine spruit. “The best accident that ever happened to us ❤️”, luidde de caption. Het leek er dus op dat de zwangerschap niet gepland was.

Bron: Instagram, Grazia archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws