Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Deze Love Island-deelneemster is in verwachting

'Grateful is an understatement'

In seizoen 4 van Love Island maakten we kennis de bloedmooie Loesje Rambaldo. Na een korte fling met mede-Islander Deniz vond de beauty uiteindelijk haar grote liefde in vriend Rafiq van der Moot. En dat die twee nog helemaal happy in love zijn, blijkt nu wel: op Instagram kondigt Loesje trots aan zwanger te zijn!

Dankbaar

In de post die Loesje deelt kunnen we meegenieten met het geluk van de aanstaande ouders. Maar, uit de video blijkt wel dat het voor de twee geen makkelijke weg was: er kwam namelijk een intensief vruchtbaarheidstraject aan te pas. Wát een wonder dat het uiteindelijk dus toch gelukt is! De caption luidt dan ook "Grateful is an understatement. 👶🏽🤍". Ahw!

In de comments wordt Loesje overladen met felicitaties. Zo schrijft Love Island-collega Luna Duindam "Ahh zo leuk! Gefeliciteerd 🤍🫶🏽", en laat Channah Koerten weten "Gefeliciteerd wat geweldig !! 😍❤". Ook Joan Pronk, Sem de Coninck en de zusjes Reinders reageren vol enthousiasme op het blijde nieuws.

Love Island

Het is alweer even geleden sinds Loesje de Love Island-villa betrad. In het programma zagen we hoe Deniz uiteindelijk het hart van de beauty wist te veroveren, maar dat liep uiteindelijk op de klippen. Want, hoe rooskleurig het ook lijkt in de Love Island-villa, daarbuiten houden relaties natuurlijk niet altijd stand.

Over die breuk vertelde Loesje destijds: "Tussen mij en Den is het anders gelopen dan wat we beiden gehoopt hadden. We woonden heel ver uit elkaar en er kwam nou eenmaal heel veel op ons af na Love Island. Ik was niet echt met liefde bezig maar meer met mijn nieuwe drukke bestaan."

Die situatie is natuurlijk allang verleden tijd, en inmiddels is de Zandvoortse schone al jaren gelukkig met haar boyfriend Rafiq. Regelmatig deelt ze op haar Instagram ook lieve kiekjes van hun twee, en daaruit blijkt wel hoe gelukkig ze zijn.

Nu is het dus tijd voor een nieuwe stap, en kunnen de lovebirds zich gaan voorbereiden op hun gezinsuitbreiding. Grazia wenst hen natuurlijk alle geluk toe in deze nieuwe fase!

Bron: Instagram @loesjerambaldo, Love Reality, Grazia archief | Beeld: Love Island / Videoland