Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no: Love Islands Kimmy en Kengi uit elkaar

'Mijn hart is gebroken in 1000 stukjes'

Enorm verdrietig nieuws voor Love Islands Kimmy en Kengi. De twee hebben namelijk besloten om een punt achter hun relatie te zetten. Op Instagram laat Kimmy weten dat de twee uit elkaar zijn en wat de reden van de breuk is.

Hart gebroken

"Mijn hart is gebroken in 1000 stukjes", schrijft Kimmy bij een foto van haar en Kengi op Instagram Stories. "Ik had echt zo gehoopt dat ik dit nooit had hoeven zeggen. Doordat Kengi niet goed in zijn vel zit kan hij mij niet de liefde geven zoals eerst", verklaart de Love Island-ster. "Daarom wil ik hierbij laten weten dat wij voor nu de keuze hebben gemaakt om niet meer samen te zijn. We houden zoveel van elkaar maar soms is dat niet genoeg om een relatie te laten werken." Too bad! 

Instagram @kimmykus

Kimmy en Kengi

Kimmy en Kengi deden afgelopen seizoen mee aan Love Island. Voor Kimmy had het liefdesavontuur niet beter kunnen uitpakken. Ze reisde dit jaar af naar Tenerife in de hoop de liefde van haar leven te vinden en kwam als eerste bombshell in Love Island binnen. Kengi was haar allereerste keuze en sindsdien bloeide er iets moois op tussen de twee.

Hun band werd gedurende het seizoen alleen maar sterker en resulteerde in een mooie relatie. Bovendien wist het kersverse koppel dit seizoen van Love Island te winnen en gingen ze er ook nog eens met een mooie geldprijs vandoor.

Prijzengeld

Het prijzengeld van 25.000 euro heeft het (inmiddels ex-)koppel gebruikt om te reizen en te investeren in een opvang voo rdieren. “Ik wil heel graag later een soort dierenopvang. Het liefst in Spanje”, vertelde Kimmy eerder. Ook hebben Kimmy en Kengi allebei een eigen bedrijf en kwam het geld goed van pas om daarin te investeren. Kengi heeft een gezondheidsplatform en Kimmy een eigen kledingmerk.

Wij wensen Kimmy en Kengi veel sterkte de komende tijd!

Bron: Instagram @kimmykus, Grazia archief | Beeld: RTL/Videoland