Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Voor dít bedrag doen de Terror Twins nog een keer mee aan EOTB

Oeh!

Terror Twins Esmee en Sharon horen ongetwijfeld bij de meest spraakmakende kandidaten die we bij Ex On The Beach hebben gezien. Sindsdien zijn ze in allerlei andere programma's verschenen, en hebben we ook een andere, rustigere kant van de tweeling leren kennen. Toch onthullen ze nu dat ze een nieuwe deelname aan EOTB niet helemáál zouden uitsluiten. Maar, daar hangt dan wel een behoorlijk prijskaartje aan!

Ex On The Beach

In een nieuwe aflevering van Realitea gaat Farja Farvardin in gesprek met de twins. En daarin komen allerlei onderwerpen aan bod: van hun deelname aan Good Luck Guys tot het moederschap van Sharon. Ook een mogelijke terugkeer van de tweeling in Ex On The Beach wordt besproken.

Over de vraag: 'Tegen welke prijs zou je ooit weer mee willen doen aan Ex On The Beach?' hoeft Esmee niet lang na te denken. "Dertigduizend euro", antwoord ze zonder enige twijfel. En ook Sharon zou zich voor dat bedrag weer voor het programma laten strikken: "Nou kijk, ik zou gewoon slim zijn en meedoen, dan heb ik inderdaad al wel dat geldbedrag. Maar ik zou m'n eigen dan gewoon normaal gedragen." Aha!

Echte Meisjes in de Jungle

Ook het nieuwe seizoen van Echte Meisjes In De Jungle wordt natuurlijk uitgebreid besproken. En wat blijkt? Sharon had achteraf eigenlijk ook wel mee willen doen! Esmee kreeg voor haar deelname 10.000 euro, maar Sharon vond dat in eerste instantie te weinig. Toch heeft ze nu dus een beetje spijt van haar keuze: "Ja achteraf dan toch wel. Omdat ik zie dat Videoland goed wordt bekeken, dus ze heeft er wel echt wat aan", vertelt ze.

Sharon doet dan ook een oproepje aan de makers van EMIDJ: "Mocht er een seizoen 3 komen, vraag mij alsjeblieft." Ze wordt bijgevallen door Esmee, die laat weten: "En ik wil ook weer meedoen, alsjeblieft." Beide twins samen in de jungleYes please! Want, zoals Esmee zelf even later ook zegt: samen zijn ze natuurlijk het leukst!

Reality

Eén ding is duidelijk, de tweeling is nog lang niet klaar met reality-tv! Eerder lieten ze al aan Girlscene weten dat De Bachelorette of Love Island hen ook wel wat lijkt. "Dat je echt op zoek kan gaan naar de liefde, echt naar de ware liefde", aldus Sharon. "Geen programma dat onserieus is, maar dat mensen echt op zoek zijn naar liefde". Esmee vulde haar lachend aan: "We zijn serieus geworden nu."

Bron: RTL Boulevard, Grazia archief, Girlscene | Beeld: Good Luck Guys