Esmee Ipema onthult: zou ze ooit weer meedoen aan EMIDJ?

In een Q&A trakteert ze haar volgers op wat juice uit de jungle.

Na de heftige ruzie van Esmee en Louisa in het vorige seizoen van Echte Meisjes in de Jungle, durfden wij bijna niet te hopen op een terugkeer van Esmee in seizoen 2. Maar, tot onze grote verrassing was de terror twin gewoon weer van de partij! Enne, op Instagram onthult ze nu zelfs dat ze een derde deelname niet zou uitsluiten.

Nieuwe deelname

Op Instagram deed Esmee een Q&A over EMIDJ, waarin ze de nodige juice met haar volgers deelde. Zo kreeg ze de vraag of ze ooit nog een keer aan het programma wilde meedoen, en daar kwam een verrassend antwoord op.

Want wat blijkt? Esmee staat daar absoluut voor open! “De ervaring die je meemaakt is echt gewoon prachtig en je ziet zoveel mooie dingen,” schrijft ze. Ook heeft ze al nagedacht over met wie ze het liefst samen naar de jungle zou reizen, en haar antwoord daarop is niet geheel verrassend: “Zou het heel leuk vinden om nu eens samen met Sharon te gaan 🤍”. Sweet!

Beeld: Instagram @esmee_ipema

Ruzie met Louisa

In het vorige seizoen van EMIDJ moest Esmee vroegtijdig het programma verlaten, omdat ze door een duw van Louisa lelijk op haar elleboog was gevallen. Door de val in het rijstveld raakte haar elleboog uit de kom en scheurde ze haar pees. Maar, wonder boven wonder begonnen de twee het huidige seizoen met een schone lei, en even leek er sprake te zijn van een verzoening.

Toch blijkt uit de Q&A van Esmee dat het niet écht koek en ei is tussen de dames. Wanneer een volger haar vraagt wie de ‘bitch’ van het programma is, heeft Esmee haar antwoord klaarstaan: “Ik denk dat dat voor mij wel duidelijk Louisa is. Het heeft er niet eens iets mee te maken wat er vorig jaar is gebeurd, want daarom heb ik haar toen ook een knuffel gegeven, zodat ze weet dat ik haar dat heb vergeven en haar niet haat vanwege wat er is gebeurd. Dat betekent niet dat ik haar dan opeens een leuk persoon vind, en dat heb ik daar daarna ook duidelijk gemaakt door niet op haar appje te reageren en vervolgens heb ik dat ook meteen laten weten tijdens het moddergooien.” Aii…

Reünie

Of de twee het ooit nog helemaal bij zullen leggen? We’re not so sure. Op 26 februari is de EMIDJ-reünie te zien op Videoland, en wij zijn enorm benieuwd hoe de sfeer tussen de dames dan zal zijn. Er is ongetwijfeld genoeg te bespreken en het belooft een aflevering boordevol drama worden. Can’t wait!

Bron: Instagram @esmee_ipema, Cosmopolitan | Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs 

Laatste nieuws