Dít is de eerste winnaar van Stars On Stage

And the winner is...

Gisteravond was het tijd voor de spannende finale van Stars On Stage. Wekenlang hebben BN’ers alles uit de kast getrokken om zich om te toveren tot ware musicalsterren. Susanna Klibansky, Michel Mulder en Emma Heesters bleken de meeste potentie te hebben en stonden daarom in de finale. And the winner is… 

Laatste optreden

Susanna, Michel en Emma kregen vrijdagavond nog één keer de kans om te laten zien wat ze de afgelopen weken geleerd hebben om waarom zij de ultieme musicalster in spé zijn. Alle finalisten begonnen met een nieuw nummer. Susanna deed het vrolijke en ingewikkelde Supercalifragilisticexpialidasties uit Mary Poppins, Michel zong het gevoelige Bring him home uit Les Misérables en Emma blies iedereen omver met Never enough uit The Greatest Showman.

Vervolgens bracht iedereen nog een nummer ten gehore dat ze in een eerdere aflevering al eens hadden gedaan. Zo konden ze nóg beter laten zien wat een enorme progressie ze hebben gemaakt.

Winnaar

Aan het einde van de avond stond Michel bovenaan de ranking. Volgens de punten van de vakjury zou hij dus de winnaar zijn. Maar, tijdens de finale mocht een onafhankelijke publieksjury ook hun stemmen uitbrengen. Die sterren werden nog bij de punten van de vakjury opgeteld. Echter bleken ze het helemaal met elkaar eens te zijn en mag Michel zich de grote winnaar noemen van het eerste seizoen van Stars On Stage! Susanna en Emma eindigen op een gedeelde tweede plaats met evenveel sterren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SUSANNA KLIBANSKY (@susannaklibansky)

Geweldig avontuur

Real Housewife Susanna blikt op Instagram terug op een ‘geweldig avontuur’. “Zo jammer dat het voorbij is! Toen ik hiervoor werd gevraagd kon het op geen beter moment komen voor mij! Ik miste het zingen en optreden enorm, maar had geen doel om het weer op te pakken”, deelt ze. “Ik ben uitgedaagd tot de max en heb intens genoten. Bedankt hiervoor! Een ervaring om nooit te vergeten.”

“Dat ik finalist ben geworden is echt een cadeautje, want ik mocht nu 6 x optreden!” Ze vindt het dan ook helemaal niet erg dat ze niet heeft gewonnen. “Dat ik geen winnaar ben geworden is jammer maar niet erg, want ik voelde mij na het optreden in aflevering 4 met mijn kinderen al een winnaar 🙏🏻 Ik ben trots op Michel 🥇en super leuk dat Emma en ik samen 🥈zijn 💫 Hopelijk komt er een seizoen 2. 😍” En dat hopen wij ook!

Bron: RTL Boulevard, Instagram @susannaklibansky | Beeld: Rob Jacobs

Laatste nieuws