Sharon en Esmee rekenen af met feestbeest-imago: ‘Nu kunnen we onze rustige kant laten zien’

'Mensen kennen ons als feestbeesten, wat we eigenlijk helemaal niet zijn.'

Nu Sharon Ipema onlangs is bevallen van haar prachtige dochtertje Zaya is het leven van haar en haar zus Esmee behoorlijk veranderd. Sharon en Esmee, die eerder nog bekend stonden als Terror Twins, zijn helemaal niet zo 'terror' meer. In gesprek met RTL Boulevard vertellen de twee namelijk dat ze graag hun rustige kant aan de buitenwereld willen laten zien.

Ander leven

Mannen aan de haak slaan, veel drinken en gek doen in de kroeg: de Terror Twins waren er een aantal jaren geleden enorm goed in. Maar nadat de twins meerdere keren meededen aan Ex on the Beach waren de twee stiekem wel klaar met al het gefeest. Sharon raakte in verwachting en merkte dat haar leven in no time compleet veranderde. “Het is het mooiste wat er is, maar het is wel zwaarder dan ik had gedacht”, vertelt ze aan RTL Boulevard. “Je bent er gewoon heel veel mee bezig, en je kan ook niet zomaar even denken: ik ga de deur uit. Dat gaat allemaal niet meer zomaar.”

De vader van de pasgeboren Zaya is niet in beeld, dus staat Esmee haar twin dagelijks bij. In de nieuwe Videoland-serie zien we dat de zussen zelfs bij elkaar intrekken, zodat Sharon er niet helemaal alleen voor staat.

Geen feestbeesten meer

In het programma volgen we de zwangerschap-journey van Sharon en is er van feesten geen sprake. Iets wat volgens de twins een duidelijk beeld van de werkelijkheid schetst. “Mensen kennen ons natuurlijk als een soort feestbeesten, wat we eigenlijk helemaal niet zijn. Nu ik moeder ben geworden, kunnen we eindelijk onze rustige kant laten zien”, stelt Sharon.

Maarre, ondanks dat de twee niet de kroeg induiken, zijn de zussen nog altijd een bijzonder stel. En dat is iets wat ze zelf ook inzien. “We gaan ons natuurlijk nooit anders voordoen, dus we blijven wel gewoon onszelf: uitgesproken. Zo zullen we altijd blijven.”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: A Star Is Born

Laatste nieuws