Faisel en Ziggy over hun band met de andere deelnemers van Good Luck Guys

'Ik ga iedereen nog een keer met de grond kapot maken', aldus Ziggy.

Ben jij fan van reality? Dan heb je vast en zeker de Prime Video-serie Good Luck Guys gezien. In dit programma moesten 12 realitysterren zien te overleven op een eiland zonder enige luxe. En net als in het echte leven is de kans klein dat al deze 12 persoonlijkheden het met elkaar kunnen vinden, dat hebben ook Faisel en Ziggy aan den lijve ondervonden. Op het YouTube-kanaal van RUMAG leggen de twee haarfijn uit wat hun mening is over de overige deelnemers van Good Luck Guys. Enne, ze nemen – zoals we van ze gewend zijn – zeker geen blad voor de mond.

Vrienden

De afgelopen weken waren we getuige van hoe Ziggy gaandeweg het programma steeds minder populair werd onder zijn medekandidaten. Faisel leek daarentegen met iedereen goed bevriend, iets wat hij op voorhand zelf niet had verwacht. “Ik dacht namelijk dat Ziggy heel goed in de groep lag, van te voren. En ik juist helemaal niet”, aldus de artiest. En daarvoor heeft hij een goede reden: “Als ik iemand niet mag dan praat ik gewoon niet tegen diegene.”

Faisel heeft echter een aantal leuke contacten overgehouden aan zijn deelname. “Ik spreek echt iedereen nog. Ik heb nog bij Esmee geslapen, Monse is mee geweest naar m’n vaders begraafplaats, ik ben met Harrie, Quentin, Rico en Monse nog uit eten geweest”, vertelt hij.

A-klasse en C-klasse

Bij Ziggy ligt dat wel anders. “Ja, nee niet mijn type mensen”, reageert hij op Faisels verhaal. Vervolgens weet hij zichzelf op een nogal bijzondere manier te vergelijken met zijn mede-kandidaten. “Je hebt A-klasse, en je hebt C-klassen”, zegt Ziggy lachend. “Oh nee, niet weer de A- en C-klasse”, rolt Faisel met zijn ogen.

Als één van de hosts vraagt wat hun over all ervaring was met het programma, antwoordt Ziggy: “Ik vond het programma leuk door de productie en het camerateam.” Gelukkig draagt hij ook een aantal van de deelnemers nog een warm hart toe. “En door Faisel en door Quentin en door Quin, soms.” Verder is de extravagante verschijning naar eigen zeggen alweer verdergegaan met zijn ‘volgende hoofdstuk’.

All stars

Als host Yaël vraagt of Ziggy dan spijt heeft van zijn deelname, laat hij weten dat dit absoluut niet het geval is. “Nee hoor, call me for all stars. Ik ga iedereen nog een keer met de grond kapot maken”, lacht hij. “Weet je wat het is”, sluit Ziggy vervolgens af. “Dat zeg ik ook: als je mij in een programma hebt, heb je gewoon drama, heb je gewoon leuke televisie.”

Bron: RUMAGTV | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws